static-aside-menu-toggler
gkSearch
Kép forrása: ujpestihirek.hu

Képmutatás, avagy a baloldal igazi arca – hívta fel a figyelmet Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere arra, hogy Déri Tibor, a IV. kerület Momentumos vezetője büszkén jelentette be Facebook-oldalán: „Utolsó fázisaihoz ért az önkormányzati bérház építése”, míg annak idején úgy igyekeztek pánikot kelteni, hogy azt állították: „A fideszes városvezetés új Hős utcát épít Újpesten.”

Wintermantel felidézte: „Komoly pályázati munka eredményeként, kétmilliárd forintot nyertünk szociális bérlakásépítésre 2018-ban. Előkészítettük, megterveztük, elindítottuk. A baloldali ellenzék pedig csípőből betámadott minket, hősutcáztak, lakossági gyűlésen hergeltek. Aztán jött a választás, és a városvezetés felelőssége rájuk hárult. Azóta ez az egyetlen projekt, amit fel tudnak mutatni, ami hamarosan megépül. Most már nincs bajuk vele, sőt a helyszínen fotózkodnak, megtekintenek, és régi adósság törlesztéséről beszél a polgármester.

"Az a projekt, amit mi találtunk ki, amit mi raktunk össze, amire mi nyertünk el támogatást, amit mi terveztünk meg és mi indítottunk el, és amit ők a választás előtt támadtak, most egyszeriben sikertörténet lett”

– fejtette ki a fideszes politikus.

Megjegyezte, elképzelhetetlennek tartja, hogy ha a baloldali vezetés szociális bérlakást akarna építeni Újpesten, azt alantas érdekek mentén betámadja.

„Remélem, hogy egyre többen látni fogják az igazságot, és érezni fogják az újpestiekhez való hozzáállás közötti különbséget”

– írta.

Korábban emlékeztetett arra, hogy Déri évi ötven új, szociális bérlakás építésével kampányolt, két év polgármesterség után összesen 29 ilyen lakás építése folyik, ehhez viszont az új városvezetésnek semmi köze… Eközben Karácsony Gergely a budapesti „lakhatási válság” miatt szomorkodott hétvégi posztjában.

Baloldali képmutatás a bérlakások kapcsán - Ellopott sikertörténet https://ujpestifidesz.hu/images/content_img/2021/11/wzs1000.jpg Super User