static-aside-menu-toggler
gkSearch

A gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Wintermantel Zsolt a Fidesz választókerületi elnöke.

Nemcsak közéleti szereplőként, de családapaként is megdöbbenéssel tapasztalom, hogy egyes országokban, egyre kisebb gyerekek körében és egyre agresszívabban terjesztik az LMBTQ-propagandát. A szülők megkérdezése nélkül óvodai, iskolai oktatás részévé teszik, és a gyerekek körében gátlástalanul népszerűsítik a nemi átalakító kezeléseket, műtéteket.

A kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát és ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített. A Fidesz törvényt hozott a gyermekek védelmére, de a baloldal ezt támadja, és rászabadítaná az LMBTQ-aktivistákat az óvodákra és az iskolákra.

Fekete-Győr András egy rádióbeszélgetésben megerősítette, hogy transzszexuálisoknak is engedné, hogy szexuális felvilágosító órákat tartsanak az óvodákban és az iskolákban. Márki-Zay Péter pedig a BBC rádióinterjújában kifejtette, hogy azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt.

Újpesten sem jobb a helyzet.

A baloldali városvezetés korábban megakadályozta, hogy kitiltsuk az újpesti óvodákból és iskolákból a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát.

A baloddal itt Újpesten is elvtelen módon szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit. Ezért 2022-ben arról is döntünk, hogy gyermekeink milyen hatások alatt nőnek fel. Most már biztosan lesz ugyanis népszavazás a gyermekvédelemről - mondta el a választókerületi elnök.

A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. A népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogy azt Magyarországon az emberek helyesnek tartják.

Más országokban a balliberális politikai elit dönt erről, az emberek megkérdezése nélkül. Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak mindenről.

Ezért fontos, hogy mindenki támogassa a népszavazási kezdeményezést, és vegyen részt a népszavazáson. – zárta gondolatait Wintermantel Zsolt.

Meg kell védeni gyermekeinket https://ujpestifidesz.hu/images/content_img/2021/12/wzs_1215_l.jpg Super User