Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 117 vendég böngészi
EGYÜTT ÚJPESTÉRT - Sajtóközlemény Nyomtatás E-mail
2008. április 16.

Ismeretes, hogy a Fővárosi Önkormányzat Egészségügyi Bizottsága néhány héttel ezelőtt döntött arról, hogy a jelenleg a Károlyi István Kórház keretein belül működő szakrendelést funkcionálisan privatizálják. A szakrendelő privatizációja elfogadhatatlan a Fidesz számára, és mivel úgy látjuk, a főváros nem képes garantálni az egészségügyi ellátórendszer megfelelő működését, kezdeményezzük, hogy az Újpesti Önkormányzat vegye át a felnőtt és gyermek szakrendelést, ezzel akadályozzuk meg a privatizációt és az ellátás színvonalának romlását. Az átvétel minden anyagi és szakmai feltétele adott Újpesten is.

 

Az országos politika rossz döntései a mi gyermekeink, időseink szociális biztonságát is fenyegetik, ezért szükség van az újpestiek aktív összefogására. A március 9-i Szociális Népszavazás elsöprő sikere megmutatta, hogyha az emberek összefognak, képesek megvédeni magukat a politika túlkapásaival szemben. Itt Újpesten is olyan egyetértés, összefogás jött létre, amilyenre nem volt példa az elmúlt évtizedekben egyetlen szavazás vagy választás alkalmával sem.

 

Kezdeményezésünk, az Együtt Újpestért Összefogás nem hivatalos szervezet kíván lenni, hanem egy újfajta, mindenféle kötelezettségtől mentes, szabad közössége azoknak, akik készek összefogni egy-egy fontos helyi ügyben.

 

A Fidesz Újpesti Szervezete ezért összefogásra kér mindenkit, és egyúttal aláírásgyűjtést indít a szakrendelő átvételéért. A napokban minden újpestihez, 45 ezer háztartásba eljuttatjuk a szakrendelő átvételére és az összefogásra buzdító üzenetünket abban bízva, hogy a népszavazás sikeréhez hasonlóan a helyi ügyekben is sikerre vezet közös kiállásunk.

 

Fogjunk össze, Együtt Újpestért!
Újpesti Fidesz

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés