Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 80 vendég böngészi
NE HAGYJUK MAGUNKAT! Nyomtatás E-mail
2008. október 29.

A Károlyi Kórház végveszélyben van. Dacára annak, hogy az ott dolgozó orvosok, nővérek hősies elszántsággal végzik munkájukat az egyre romló körülmények ellenére, és nyilván a kórház vezetői sem felejtették el egyik napról a másikra, hogy hogyan kell egy kórházat vezetni.

A Károlyi Kórház a kudarcba fulladt egészségügyi "reform" áldozata. A kormány és a fővárosi koalíció felelőtlen döntései hozták kilátástalannak tűnő helyzetbe.

Semmibe veszik a Károlyi Kórház gyógyító munkáját, amikor az elvégzett munkáért járó pénzt nem fizetik ki számukra.

Semmibe veszik az újpestieket, mert arra akarnak minket kényszeríteni, hogy idegen kerületekben, idegen orvosoknál küzdjünk a gyógyulásunkért.

Semmibe veszik az Alkotmányt is, hiszen az Alkotmánybíróság döntése
kimondta: a kórháztörvény több pontja is alkotmányellenes.

A Fidesz álláspontja szerint, az újpestieket is megilleti az Alkotmányban rögzített egészséges élethez való jog, a mai kor színvonalának megfelelő egészségügyi ellátás lehetősége. Újpest a fővároshoz csatolás előtt, majd fővárosi kerületként is fent tudott tartani négy kórházat. Az újpestiek minden politikai rendszerben, sőt háborús időkben is képesek voltak biztosítani saját maguk számára az egészségügyi ellátást. Befizetett adóink révén most is képesek lennénk erre, ha a fejünk fölött nem hoznának felelőtlen politikusok felelőtlen döntéseket.

A Fidesz által elindított Együtt Újpestért Összefogáshoz csatlakozva több mint ötezer újpesti üzeni: nem hagyjuk, hogy elvegyék az itt élőktől, ami az övék.  Mi sikeres várost akarunk, számunkra Újpest nem egy csonka kerület, hanem büszke város, amely képes a maga lábára állni és küzdeni  az igazáért. A Újpest a siker útján - Összefogás a szakrendelőért  

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés