Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 71 vendég böngészi
Útjára indult az EGYÜTT ÚJPESTÉRT ÖSSZEFOGÁS Nyomtatás E-mail
2008. április 19.
Újpest akkor válhatott igazi várossá, amikor saját erejéből tudta biztosítani polgárainak az egészségügyi ellátást. Ma, száz év után, ez veszélybe került.

Két út közül választhatunk: vagy az újpesti önkormányzat veszi kezelésbe a helyi egészségügyet, vagy annak a tesszük ki magunkat, hogy akár nyíltan, akár burkoltan, különféle pult alatti politikai alkuk révén oda juthatunk, hogy a főváros elprivatizálja legfontosabb egészségügyi intézményeinket, és nem lesz megfelelő, mindenki számára elérhető egészségügyi ellátás Újpesten.

A Szülőotthon bezárása legyen az intő jel, ugyanígy veszíthetjük el a Szakorvosi rendelőnket, a gyermek szakrendelést és gyermekeink orvosi ellátását. Az egyetlen mód ennek elkerülésére az, ha mindezeket az újpesti önkormányzat veszi át és garantálja - más önkormányzatokhoz hasonlóan. Ennek minden anyagi és szakmai feltétele adott Újpesten is. Ezért az Együtt Újpestért Összefogás első közös céljának mi azt javasoljuk, hogy közösen mentsük meg a Szakrendelőnket, ezzel együtt a gyermek szakrendelést, érjük el, hogy Újpesten újra születhessenek gyerekek, és ne hagyjuk, hogy a gyermekorvosokat a kormány a gyermekek ellen fordítsa. Álláspontunk szerint az Újpesti Önkormányzatnak át kell vennie a felnőtt és gyermek szakrendelést. Ez minden újpesti érdeke.

Cselekedjünk közösen! Kérjük Önöket, támogassák kezdeményezésünket, töltsék ki a mellékelt kérdőívet és juttassák el nekünk. Ha elég sokan leszünk, megmenthetjük egészségügyi intézményeinket!

Fogjunk össze, Együtt Újpestért!

Tisztelettel

                Wintermantel Zsolt                                                      Dr. Hollósi AntalFidesz MPSZ
    Fidesz MPSZ 6. vk. választókerületi elnök,                     Fidesz MPSZ 5. vk. választókerületi elnök,
                újpesti frakcióvezető                                                      Népjóléti Bizottság elnöke
 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés