Névnap

Ma 2018. április 24., kedd, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 97 vendég böngészi
Kunczián Nyomtatás E-mail
2009. február 27.
Kuncze Gáborba az SZDSZ egykori elnökébe, aki mostanában, mint a Klub Rádió riportere csinál bohócot magából nap mint nap ahelyett, hogy a képviselői munkáját végezné, mintha megbomlott volna valami. Nem szokatlan ma ez a politikai életben. Az is lehet, hogy ragályos, a kisebbségi kormány járulékos csatlósai körében, mégis furcsa, ahogy a szocialista mátrix könyörtelen gépezete egy pillanatra megnyílt és önmaga pőre valójában megmutatkozott mit is gondolnak Magyarországról és a demokráciáról a hatalom jelenlegi jól megfizetett birtokosai.

 

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

Hallgassa meg!

 

Kuncze Gábor ideges, és ez a feszültség olykor önleleplező mondatokba torkollik. Mert mit is mondott, üzent nekünk Kuncze Gábor, miközben Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb tanácsadójával „beszélgetett”? Először is megtudhattuk belőle, hogy Kuncze szerint az országgal minden rendben van, és a legutóbbi 10-15 év alatt sokan és sokféleképpen gazdagodtak, és mindenkinek elégedettnek kéne lennie a sorsával.

 

Kuncze nyilván nem sokat lát az országból és ismerősi körébe sem tartoznak azok a milliók, akiket a kormány gyalázatos ténykedése a létminimum közelébe, vagy az alá sodort. Másodszor megtudtuk a mondataiból azt is, hogy már a közeli ismerősei is igen kritikusan szemlélhetik az ámokfutásukat, és már tapintatból sem hajlandók véka alá rejteni lesújtó véleményüket. Harmadszor az is kiderül, hogy Kuncze Gábor a büszke liberális azoknak, akik kétkednek a balliberális koalíció világrengető sikerében csak egyet tud üzenni: ha nem tetszik, ami van, akkor dögöljetek meg!

 

A Mátrix című filmben van egy jelent, amikor Neo-nak választania kell a piros és a kék tabletta, a hazug illúzió és a keserves valóság megismerése között. Kuncze még ezen is túlmegy, a gyomorforgató hazugságok piros tablettájával szemben, semmi más alternatívát nem kínál csak az önkéntes halál lehetőségét.
De vagyunk egypáran, akik  ennél többre tartjuk magunkat és ezt az országot. Több millió Neo üzeni Kuncze Gábornak: nem Gábor, nem kérünk belőletek.

 

Mert nincs undorítóbb egy gyűlölködő bohócnál.

 

(publicisztika)

 

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.