Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 99 vendég böngészi
Elég! Nyomtatás E-mail
2009. május 28.

 

Hogy kinek miből van elege, nem tudom, de nekem már régen betelt a pohár.

 

Nincs nap, hogy ne hallanék iskolai erőszakról, fiatalkorúak által elkövetett bűncselekményről, amit egyesek diákcsínyként próbálnak meg beállítani. Tévét már régóta nem lehet nézni az erőszakos jelenetektől, az állandó politika tartalmú közbutítástól, és a kereskedelmi csatornák szórakoztatónak szánt együgyű marhaságokat belénk sulykoló műsorai miatt.

 

Barátaink, ismerőseink mind panaszkodnak, régóta nincs nyaralás, két diplomával sem tud fél éve elhelyezkedni, depressziós a testvére, egy hete betörtek hozzájuk, és még a kutyát sem kímélték a gazemberek.
A mai pénztelenségben is, nap mind nap csordultig tömik tele postaládáinkat reklámnak szánt bosszantással, miközben a napi megélhetés is gondot okoz sokaknak.
Ha nem tetszik, el lehet menni Szlovákiába, mondta a bukott miniszterelnök, de ma már odáig jutott a milliárdos elit, hogy lakásuk eladására biztatja a nyugdíjasokat, ha a kilátásba helyezett újabb adó megfizetése gondot okozna.
Sportosan szólva, rendesen lecsúsztunk a dobogóról, miközben hét éve szajkózzák nincs semmi baj, dől a lé majd az EU-ból, Újpestből is, lám virágváros lett, a szemét meg csak gyűlik körülöttün. A nagy dirrel-dúrral beharangozott főtér rekonstrukciós munkáinak lendülete alább hagyott, de az állásidőt mi fogjuk megfizetni.

De van még lejjebb is!

A héten olyan tartalmú levelet dobtak be, melyben szíves figyelmemet hívják fel, hogy időben kezdjek el spórolni a temetésemre, mert ha nem teszem, családommal tolok ki, amúgy pedig szolgáltatásukkal állnak a rendelkezésemre. A megdöbbenésemben, no meg Hagyó főpolgármesterhelyettes mosolyogós képét látván, el sem gondolkodtam hirtelen azon, vajon hogyan reklamálhatnék, ha mégsem lennék megelégedve a ,,teljes körű szolgáltatásukkal"- melynek kecsegtető ígéretével próbálnak behálózni sok embert - és sértenek meg kortól függetlenül ezreket. Jó hogy nem írták oda ,,Alászolgája!

Az ilyen és hasonszőrű nyerészkedőknek üzenem, nem kívánok még meghalni, legalább is addig, amíg el nem takarodnak azok, akiknek köszönhetően sokak választani kényszerülnek - vagy a rezsit fizetik, vagy esznek.
Megvárom, hogy mihamarabb a munka, az erkölcs, az adott szó becsülete méltó helyére kerül, és még egy darabig élvezni is kívánom Magyarországon, Újpesten!

Elegem van belőlük, elég volt!


Hladony Sándor
önkormányzati képviselő

 

Hozzászólások

 
0 #3 Baumag 2009-09-06 07:31
Sajnos amikor az MSZMP köppönyeget váltott és MSZP lett belőle az SZDSZ-el együtt gondoskodott hogy a törvényeket ugy változtassa meg,később a rablógazdálkodá sban ne legyen semmi gondjuk.
Talán ezért kellene az első adandó alkalommal visszaállítani a hazaárulás büntethetőségét .
Lenne dolga a bíróságoknak,ha megtörténne egy jól átgondolt alkotmánymódosí tás !
 
 
0 #2 Pintyő 2009-06-02 18:00
Kedves Képviselő Úr!
Nagyon jószívvel olvastam, őszinte szavait, melyeket, sok ember gondol, és érez hasonló képpen.
Remélem ezeket a sorokat amiket képviselú úr írt, azok is elolvassák akiket érint,tanulnána k belőle.
Jó lenne, ha mindegyikük elmenne oda, ahová valók.
Kívánok Önnek jó egészséget, és további jó munkát.
 
 
0 #1 Mánya Simon 2009-06-02 07:19
Szívemből szóltál Sanyi,végre egy képviselő aki közérthetően fogalmaz és kritizál.
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.