Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 106 vendég böngészi
Köszönet a támogatásért Nyomtatás E-mail
2009. június 08.
A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesten a szavazatok 44,71%-át, minden idők legmagasabb szavazati arányát kapta.

Ez az eredmény nagyon sok tagunk, aktivistánk és szimpatizánsuk és szövetségesünk odaadó, lelkes, és fáradtságot nem ismerő munkájának az eredménye. Köszönetünket szeretném kifejezni mindenkinek, aki a kampány során munkánkban részt vett, mert példaadásuk mindenkor nélkülözhetetlen.

 


Köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki támogatólag csatlakozott a Fidesz kezdeményezéseihez; a kampány során kritikával segítette, hogy kevesebb hibát követhessünk el, és köszönjük a bátorító, helyeslő észrevételeket is.

Köszönetünket fejezzük ki minden szavazónknak, aki hitt abban, hogy új irányt lehet szabni Magyarországnak, bizalmukat minden erőnkkel megszolgálni igyekszünk.

Köszönjük mindenkinek, aki elment szavazni, mert a demokrácia ereje a részvétel révén válik valósággá. Reméljük, hogy választásról választásra egyre többen ismerik fel ennek fontosságát.

Hiszünk abban, hogy ez a választás bebizonyította a válság és a gondok ellenére, Magyarország talpra akar állni. A választók kimondták elég, új irányt, rendet, biztonságot és kiszámítható jövőt akarnak.

 

 

 

 Bartók Béla
az Újpesti Fidesz elnöke
 

 

 

Hozzászólások

 
0 #5 Kiss Sándorné 2009-06-10 15:00
Amit Dr Jáky László hozzászólásában nehezményez, valóban az igazsághoz tartozik.
De vajon miért van ez így?
Miért van az, hogy itt Újpesten a választás előtti összejövetelen és csak az eskü letétekor láttuk szövetségeseink et?
Miért van az, hogy csak akkor vagyunk "egy fedél alatt" ha nevesebb vendég /Gál Kinga- Kövér László/ érkezik hozzánk?
Miért, miért, miért?
Talán azt kellene megvizsgálni, miért a sok miért?
Akár legfölül, akár csak a hazai pályán.
Személy szerint én, valóban kíváncsi lennék arra, hogy Semlyén Zsolt és Orbán Viktor elnök urak milyen magyarázatot tudnak adni, Jáky doktor jogos kérdésére: miért csak egy kereszténydemok rata politikus kapott reálisan elérhető nevezési lehetőséget? És tessék mondani, itt Újpesten a két párt valóban annyira szövetséges mint ahogyan az elvárható lenne?
És ugye, ismét egy miért.
Félre értés ne essék, bármennyire is jogos és igazságos a felvetés, az én továbbra is Fidesz soraiban maradok, jó keresztény módjára, még akkor is, ha ritkán látogatom templomainkat.
De meg van rá a magyarázatom, viszont az már egy másik "rendezésre" váró téma.
Köszönöm a lehetőséget.
Kiss Sándorné Orosz Magdolna
 
 
0 #4 Juci anya 2009-06-10 10:57
Tisztelt Vezetőség! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a győztes csapatnak. Köszönöm, hogy bíztatok bennem és segíthettem Fóton a polgármester választáson, rám bíztatok egy körzetet ahonnan a kopogtató cédulákat összeszedtem. Megengedtétek, hogy az aluljáróban és a piacon közös ügyünkért kiállhassak. Nem kételkedtetek bennem, hogy a DM leveleket nem a címzett kezébe adom, és nem nevettetek ki amikor a telfonos közvélemény kutatásnál esetleg akadozva beszéltem, végül pedig delegáltatok a szavazat számláló bizottságba is.
Köszönet és hála NEKTEK akik több hónapon keresztül, éjszakába nyúlóan, hétvégeken is ha szükséges volt, szerveztétek a munkákat, melynek köszönhetően időben sikerült minden feladatot megoldani. Tudom Ti sem azért csináltátok, hogy ezt valaki megköszönje, mert én sem! Tettük a dolgunkat családunkért, a hazánkért és a határainkon kívülre került magyarokért.
Rám továbbra is bármikor számíthattok: szeretettel ölel Juci anya
 
 
0 #3 csikó 2009-06-10 05:45
Igaz, hogy először segíthettem a Fidesz-KDNP kampányában, de azért én is mondanék ezzel kapcsolatban valamit. Két hónapja kezdődött utcai standolással, ajánlószelvénye k gyűjtésével, sok sok munkával ez az út, ami a sikerhez vezetett. Mindenki
tett hozzá valamit, ki többet, ki kevesebbet. A szavazókörbe delegáltak munkája, fontossága közismert, de csak egy része volt az elvégzett munkának, amiért mindenkinek köszönet.
A Hollósi úrnak meg nagyon igaza volt, ha többet segítettük volna egymás munkáját még jobb eredményt értünk volna el.
 
 
0 #2 Dr Jáky László 2009-06-09 14:22
Köszönjük a lehetőséget, hogy társainkkal együtt a kampányban is, és a szavazat számláló bizottságokban is aktívan részt vehettünk. Egyre nehezebb dolgunk van, mert szavazóink már azt is nehezen fogadták el, hogy a biztosnak tűnő és megvalósult 14 EP hely között csupán egy kereszténydemok rata politikus kapott helyet. Az viszont hogy az eredmény bejelentésekor Orbán Viktor úr is elfelejtette, hogy egy pártszövetség nevében is beszél végkép megmagyarázhata tlan.
A radikális elfordulás megelőzése érdekében nagy segítség lenne számunkra, ha a szavazóink valóban azt érezhetnék, sőt tapasztalnák, hogy egy szövetség részesei.

Üdvözlettel : Dr Jáky László
 
 
0 #1 Kiss Sándorné 2009-06-09 12:56
Annak a megtisztelő feladatnak voltam az egyik résztvevője, kik a szavazat számláló bizottságban lehettek.
Második alkalommal vettem részt ebben a munkában, s nagyon remélem Isten segítségével még nagyon sokszor ott lehetek.
Annak meg kifejezetten örülök, hogy mind két szavazás a jobb oldal győzemét hozta.
Szeretném hogy mindenki, úgy vállalná fel ezt a győzelmet, hogy ez a kezdet! Sokszor megszerezni is nehéz, de megtartani sokkal nehezebb a győzelmet.
Mi, most kaptunk egy olyan lehetőséget, hogy ott lehetünk/ no nem a lenini úton/ azon az úton, mely a VÉGSŐ győzelemhez vezet.
Ezzel a lehetőséggel, becsületesen élni kell, de nem vissza élni vele. Hollósi doktornak nem volt miért elnézést kérni, ha ő úgy is érezte hogy egy kicsit keményebben fogalmazott.
Ez a hely ahol vagyunk, nem kaszinó, nem klub!
Ide nem azért jöttünk, hogy sűrűbben,hanem hogy többen legyünk. Nem múlhat el úgy nap, hogy ne érezzük: FIDESZ tagnak lenni, nem szórakozás, hanem megtiszteltetés .
Éljünk és dolgozzunk úgy, hogy méltóak legyünk arra: mi képviseljük a jobb oldalt.
Köszönöm a lehetőséget.
Kiss Sándorné Orosz Magdolna
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.