Névnap

Ma 2018. február 26., hétfő, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 16 vendég böngészi
A szakrendelő az újpestieké Nyomtatás E-mail
2009. június 25.

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete továbbra is határozottan elutasítja a Szakrendelő privatizációját. Nem támogatjuk a privatizáció előkészítését, sem a vagyonkezelésbe adást, sem a burkolt privatizációt, sem a működtetés átjátszását külső cégek vagy szervezetek számára.

A baloldal által erőltetett javaslat véleményünk szerint a privatizáció előkészítése.
A fővárosi MSZP ugyanazt a trükköt próbálja bevetni itt az Újpesti Szakrendelő esetében, amelyet a Gyurcsány-Bajnai kormány az erdő és vízvagyonnal. A trükk egyszerű: a vagyonkezelői jogok átjátszásával lényegében a privatizációt készítik elő. A főváros részéről elhangzó újabb és újabb ötletek csak a privatizációs szándék elleplezésére és az időhúzásra szolgálnak.

A Főváros már többször becsapta az újpestieket. Legutóbb egy korábbi megállapodást megszegve nem biztosított 500 millió forintot a Szakrendelő felújítására az idei költségvetésében. Most pedig a saját maga által javasolt megoldást is levette a napirendről.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Az újpesti SZTK az újpestieké, nem a fővárosi önkormányzaté, nem Demszky Gáboré,nem Hagyó Miklósé, nem az újpesti MSZP-Újpestért Egyesület-SZDSZ koalícióé. Az Újpestiek nem akarják eladni a rendelőjüket. Ezt vegyék végre tudomásul a kerület jelenlegi vezetői.

A Fidesz álláspontja szerint az egyetlen megnyugtató megoldás az újpesti emberek érdekét csak az szolgálja, ha az Újpesti Önkormányzat, a legtöbb kerületi önkormányzathoz hasonlóan, átveszi a Szakrendelő működtetését.

A Fidesz ehhez a megoldáshoz kész minden szakmai és politikai támogatást megadni.

Ha Fidesz az újpestiek bizalmából lehetőséget kap a város ügyeinek intézésére, első intézkedéseinek egyike az lesz, hogy az Újpesti Önkormányzat átveszi a Szakrendelő működtetését. Ezért van szükség változásra Újpesten is.

 

 

Hozzászólások  

 
0 #2 Nagy Lászlóné 2009-09-24 18:05
Hosszú ideje -lehetőségeimhez képest- figyelem a
"független" szinekben pózoló Derce polgármester munkálkodását. A hivatal rendszeresen kiadott és postázott ujságában állandóan a polgármester és az MSZP-s polg.mester-helyettes látható, érzésem szerint Derce "Úr" sztárolja helyettesét azért, hogy még véletlenül se jusson más személy az emberek eszébe a majdani választásokon.Hajrá FIDESZ !
 
 
0 #1 aggódó 2009-07-30 20:53
Több éve figyelem, ahogy Derce asszisztál az újpesti egészségügy szétveréséhez! Nem tett semmit a szülőotthon bezárása ellen, mint ahogy egy éve hagyja, hogy a szocik a bolondját járassák az újpestiekkel a szakrendelő ügyében! Szervezzünk tiltakozást és mindent tegyünk meg, hogy a szakrendelő a miénk legyen... Hajrá Magyarország! Hajrá Újpest!