Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 53 vendég böngészi
Beindultunk - tesszük, amit tennünk kell Nyomtatás E-mail
2009. november 09.
Már a múlt sem a régi. November eleje óta ismét utcán a politika (brrrr…). Aztán jószerivel senki rá se bagózik. Pedig az MSZP óriásplakát-kampányba kezdett. Persze mindezt a lehető legnagyobb csendben, nehogy véletlenül meglássák az emberek. Újra beindultak, de kb. úgy, mint a viccbeli abszolút jelentéktelen ember, akinek kétszer kell bejönnie, hogy egyszer észrevegyék.

 


Szemfüles fotóriporterünknek azonban sikerült lencsevégre kapni két példányt a metróban.

 

Íme:

 

 

 


 

A plakátkampány okait kerestük, de nem találtuk. A Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet vezető elemzői szerint egy lehetséges magyarázat van a történtekre: az MSZP hosszú választási kampányba kezdett amiatt, hogy biztosan sikerüljön átugrania a parlamentbe jutás 5%-os küszöbét. Meg nem erősített piaci (Teleki téri) információk szerint viszont a plakátkampány ötlete ennél sokkal prózaibb eredetű. Történt ugyanis, hogy a József Attiláról (ltp.) betelefonált özv. Magashegyi Béláné született Bormezői Jolán MSZP aktivista és felszólította a párt vezetését, hogy „Csináljanak már végre valamit!”. Az eseménysort valószínűleg nem fogjuk tudni rekonstruálni, de a tény az tény marad: az óriásplakátok már az utcán vannak - és nagyon vérszegényre sikeredtek.

Afelett érzett aggodalmunkban, hogy az MSZP nem jut be a következő parlamentbe, úgy döntöttünk: meglökjük egy kicsit a szekeret. Kreatívjaink éjt nappallá téve dolgoztak, legjobb munkáikból tárunk most a nagyközönség elé egy csokorra valót. Persze ez még csak a kezdet, várunk minden jó ötletet. Gyerünk, elvtársak! Húzzunk bele!

  

 
 
 

 

(forrás: http://reakcio.blog.hu)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.