Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 30 vendég böngészi
Botrányos közbiztonság - Újabb súlyos bűncselekmények Újpesten (frissítve) Nyomtatás E-mail
2009. november 10.

Kedden délelőtt feltehetően fegyverrel rabolták ki a K&H Bank Árpád úti bankfiókját . Az ismeretlen férfi elkövető megfenyegette a pénzintézet alkalmazottjait és készpénz átadására kényszerítette őket. Követelését teljesítették, azt követően a férfi elmenekült a helyszínről.

 

 

 

Csütörtökön kora reggel az Attila parkban lévő játékteremet rabolták ki, úgy hogy a támadó combon lőtte a biztonsági őrt, aki éppen váltópénzzel akarta kiszolgálni a támadót. A rabló ugyanis úgy tett, mintha játszani akarna az egyik játékgépen. A fegyveres rabló elmenekült.

 

Újpesten az elmúlt időszakban erőteljesen növekedett a bűncselekmények száma, melyek egyre durvábbak. Pedofil bébiszitter zaklatta gyermekeinket, október végén háromszor is hátbalőttek egy férfit a nyílt utcán, autót gyújtottak fel, rendőr használta fegyverét!

 

Bebizonyosodni látszik hogy a jelenlegi hatalom nem képes biztosítani a rendet, nem tudja mindannyiunk biztonságát garantálni. Wintermantel Zsolt újpesti és fővárosi képviselő szerint, azzal, hogy a kormány nem biztosítja a megfelelő finanszírozását a rendvédelmi szerveknek, egyértelműen teret ad a bűnözés elhatalmasodásának.

 

Amikor pedig a rendőrség eleve létszámhiánnyal kűzd, akkor hatalmas rendőri erőkkel biztosítják a kormányzati eseményeket, ünnepeket, elvonva ezzel a létszámot a közbiztonság fenntartásától. Az újpestiek biztonságát meg kell védeni a bűnözőktől akárhonnan is jönnek és akárkik is azok.

 

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.