Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég böngészi
Hogy kerül a Csizmár az aszfaltra? Nyomtatás E-mail
2009. december 17.
Tilosban parkolt az államtitkár autójával Újpesten. Nem volt szerencséje, mert egy magánszemély felháborodását kifejezendő lefényképezte és elküldte a képet a blikk című napilapnak, mely következő számában le is közölte a hírt.

 

 


Kattintson a képre és olvassa el a Blikkben megjelent cikket!

 

Érdekesnek tartjuk, hogy miközben a kormány és a szocialista vezetők lépten-nyomon a szabályok betartására buzdítanak mindenkit, melyeket gyakran szigorítanak is, eközben ők maguk szabályokat szegnek rendszeresen. Másoktól elvárják a közlekedési és egyéb szabályok betartását - szerintünk helyesen- de magukra nézve nem tartják ezeket olyan fontosnak és betartandónak. Csizmár Gábor államtitkár, Újpest parlamenti képviselője is elintézi a szabálytalanságot egy elnézést kéréssel. Ha egy "egyszerű ember" követ el parkolási szabálytalanságot mondjuk Újpesten, a helyi közterület-felügyelet munkatársai lecsapnak rá a törvény szigorával. Nem úszhatjuk meg azzal, hogy elnézést kérünk, ha esetlegesen zavartuk volna a járdán közlekedőket.

 

Csizmár úgy gondolja rá nem vonatkoznak a közlekedési szabályok és joggal feltételezhetjük, hogy így vélekedik más szabályokkal kapcsolatban is. Megható, ahogyan egy államtitkár munkaidőben, szolgálati autójával a beteg barátjának szerzi be a gyógyszereket, de elég kevesen lehetnek ma olvasóink között, akik ezt el is hiszik neki. A szabályokat be kell tartani kedves szocialisták, nem megmagyarázni, hogy miért szegték meg őket.

 

Hozzászólások

 
0 #4 Sági 2010-01-07 09:41
Ha Csizmár úr lenne az egyetlen, még megértené az ember. ( Neki sem szabad, Neki pláne nem )Az áruház környékén és még nagyon sok helyen rendszeres a járdán vagy a füvön patkolás ! Körünézhetnének az illetékesek a lakótelepek környékén is.Istvántelki út és Tó utca kereszteződéséb en rendszeresen parkolnak szgk.annak ellenére,hogy építettek a számukra külön parkolót. (Vajjon kinek a pénzéből ???) A parkoló a járda helyén épült, megszüntették a járdát.Trippon Úrhoz 2008 (!) decemberében ebben a tárgyban írt levelmre a mai napig nem érkezett válasz.
Üdvözlettel: Sági Andor okl.mérnök
 
 
0 #3 Baumag 2009-12-20 11:26
Túl azon, hogy ez egy nagyon piros kerület, ami a környezetünkön is meglátszik, olyan arányban adjuk az SZDSZ-nek MSZP-nek a hírhedtnél hírhedt politikusokat a parlamentbe.
És sajnos egyáltalán nem lehetünk büszkék rájuk, túl azon, hogy tudtommal sok segítséget sem kapunk tőlük.
Kivülállóként csak egy vezérli őket, a párttársak segítsége mindenáron.
 
 
0 #2 Fűre lépni tilos! 2009-12-19 21:49
Rákattintottam a cikkhez kapcsolódó Végjáték tizenkét keréken írásra és megdöbbentem a fotón.
Derce Tamás autója is a füvön parkol a képen. Úgy látszik neki sem szent az előírás, ami minden jóérzésű, környezetét óvó ember számára természetes és betartandó. Úgy látom már Derce úr sem a régi.
 
 
0 #1 dr.Szebeni Rudolf 2009-12-17 19:58
9.hónapos terhes lányom segítésére,az ő kérésére
elhagytam az autómat és ez idő alatt -a megállni tilos tábla alatt álltam,a közterület felügyelet megbüntetett és mikor levelet irtam nekik,elutasito ttak mondván ilyen a jogszabály.Nincs kivétel.Remélem is!
Ha ilyen remélem mindenkire vonatkozik!

dr.Szebeni Rudolf
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.