Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 85 vendég böngészi
Tájkép vásár után Nyomtatás E-mail
2009. december 30.
Sem a gazdasági helyzet, sem az időjárás nem volt kegyes az árusokhoz, de idén is lezajlott az Újpesti Karácsonyi vásár. A kereskedők levonulása után, a piac környéke újra visszasüppedt hétköznapi állapotába.

 

Sajnos. Sokaknak tűnhet úgy, a városvezetésnek csak addig voltak fontosak a főtéri események, míg az Újpestiek pénzéből fenntartott, Újpesti Napló című kampánylapban lehetett villogni a színes fotókkal tűzdelt beszámolókkal. Az árusok, a fellépők és a karácsonyi hangulatra vágyó újpestiek ennél többet érdemeltek volna!  
Az ünnepek után pedig visszatért a rendetlenség, a kosz, az oda nem figyelés és persze a piaci parkoló környékén állandósult dugó.

 

A december 25-i vihar által kidöntött kerítéssel együtt, mely még négy nap múlva is dicstelenül terült el a földön, padlóra került a jobb sorsra érdemes Új Főtér felirat is.

 Vajon ki hagyta, kinek a felelőssége, hogy a szemet és a lelket is bántó szemétkupacok éktelenkednek Újpest szívében, melynek látványa joggal idézheti fel Derce Tamás polgármester nyilatkozatát: "Ha hagyjuk, hogy a környezetünk szemetes, koszos legyen, akkor előbb-utóbb mi is szemetesek, koszosak leszünk, lelkileg is".
A keramitos parkolóba vezető úton kialakuló dugókról pedig mindenképpen említést kell tenni, nemcsak azért, hogy a forgalmi rend kiagyalói végre elnézést kérjenek az újpestiektől, hanem azért is mert sohasem késő, hogy az ésszerű és szükségszerű változtatásokat elvégezzék. 

 

Hozzászólások

 
0 #1 Volgstried Kirstóf 2010-01-01 14:57
Tényleg szégyen ahogy a piac környéke kinéz. Persze egy tizenkétmilliós autó árából, havi 150 ezerrel számolva több, mint három évig lehetne fizetni két embert, akinek csak az lenne a dolga, hogy rendet és tisztaságot tartson a főtéren, déhát drága (és itt most szószerint kell érteni) Dercze polgármesternek terepjáró kell, meg sofőrös autó.

Tipikus dzsentri, semmi teljesítmény, csak urizálás más pénzén!!!!!!!!! !
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.