Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 89 vendég böngészi
Önkénteseket toboroz a Fidesz Nyomtatás E-mail
2010. január 19.
A Fidesz önkéntestoborzásba kezd - jelentette be a szövetség operatív igazgatója. Arra számítunk, hogy a választási kampány alatt több tízezer ember is segítheti a közös munkánkat.

 


Nyitrai Zsolt azt mondta: a Fidesz csapatába vár minden olyan embert, aki tenni akar a változásért, aki "pontot akar tenni a Gyurcsány-korszak végére".
Jelentkezni a Fidesz honlapján, telefonon és a párt választókerületi irodáiban is lehet. Arra, hogy hány önkéntesre számítanak, úgy felelt: nem szeretne számháborúba, tippelgetésekbe belemenni. Hozzátette: eddig is több ezren jelentkeztek a kiküldött levélre, de szerinte az önkéntesek száma több tízezer lesz.

 

Önkénteseket toboroz a Fidesz

 

A tájékoztatón bemutatott, az önkéntes toborzást hirdető, "Itt az idő" feliratú óriásplakát péntektől kerül ki a közterületekre. Arról, hogy mennyi plakátot helyeznek ki, és mindez mennyibe kerül, Nyitrai azt mondta: az év elején a támogatóikat levélben keresték meg, hogy a jövőben is támogassák a Fideszt anyagilag. Azt mondta: nagyon sok pénzügyi támogatás, adomány érkezett eddig.

 

Hozzászólások

 
0 #1 Baumag 2010-01-22 09:46
Azon a bizonyos népszavazáson, ahol népünk nagy része megtagadta kinnrekedt honfitársainkat , bizottsági tagságot vállaltam. Ott voltam hajnaltól késő éjszakáig.
Bizony rosszul esett amikor MSZP-SZDSZ-es társaimat többször meglátogatták a nap folyamán, míg az én tevékenységem nem érdekelt senkit sem. Vártam, hogy legalább egyszer meglátogat valaki attól a párttól amelyiket képviseltem, már azért is, mert zöldfülű voltam. Ráadásul ott tudtam meg azt is más párt képviselőjétől, hogy az MDF is hozzám tartozik. Pedig én már akkor sem szerettem volna őket is képviselni.
Remélem azóta változott a helyzet, mert kell hogy változzon, hogy országunk tönkretevői remélem az igérethez híven gyorsított eljárásban hűvösre kerüljenek.

De legalább lett volna értelme annak a népszavazásnak !
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.