Névnap

Ma 2018. február 26., hétfő, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 96 vendég böngészi
Boruzs András mondjon le képviselőségéről! Nyomtatás E-mail
2010. március 08.
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete felszólítja Boruzs Andrást, hogy haladéktalanul mondjon le az önkormányzati mandátumáról és lépjen vissza a parlamenti képviselőjelöltségtől - olvasható Bartók Béla közleményében.

 

A BKV-nál sorozatosan kiderülő botrányok elérték Boruzs Andrást is - emelte ki Bartók Béla, a Fidesz újpesti csoportjának elnöke közleményében. Hozzátette: "a BKV Zrt. könyvvizsgálójának évközi jelentése szerint Boruzs András, az SZDSZ budapesti elnöke, újpesti önkormányzati képviselő, tényleges munkavégzés nélkül vehetett fel bért a közlekedési vállalattól. Sajtóhírek szerint Boruzs egykori BKV-s alkalmazása nem lehetett független Demszky Gábor gyanúsítotti sorban lévő tanácsadójaként ismert Mesterházy Ernő akaratától".

 

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete felszólítja Boruzs Andrást, hogy a BKV ügyekben szintén gyanúba keveredett Hagyó Miklóshoz hasonlóan haladéktalanul mondjon le az önkormányzati mandátumáról - szögezte le Bartók Béla, hozzáfűzve: "felszólítjuk továbbá, hogy lépjen vissza a parlamenti képviselőjelöltségtől, különös tekintettel arra, hogy a részére kitöltött ajánlószelvények átadói, akkor még nem tudhatták, hogy érintett lehet a BKV botrányaiban, és ajánlásuk visszavonására már nincs lehetőségük".

 

Bartók Béla felkérte Bokros Lajost és Dávid Ibolyát: ha valóban a korrupció és a teljesítmény nélküli kifizetések ellen kívánnak küzdeni, akkor azonnali hatállyal vonják vissza Boruzs András képviselőjelölti támogatását.

 

"A Fidesz Újpesti Szervezete felszólítja az MSZP Újpesti Csoportját, hogy legyenek következetesek és vonják meg támogatásukat Boruzs Andrástól" - húzta alá Bartók Béla, azt kérve, hogy az MSZP is szólítsa fel Boruzs Andrást az önkormányzati mandátumáról történő lemondásra, ugyanis 2006-ban az MSZP és az SZDSZ közös jelöltjeként jutott az újpesti képviselőtestületbe.

 

A Fidesz a Legfőbb Ügyészséghez fordult annak érdekében, hogy rendeljenek el vizsgálatot, amely megállapítja, hogy történt-e bűncselekmény Boruzs András ügyével kapcsolatban - tájékoztatott Bartók Béla.

 

(Fidesz.hu)

 

 

Hozzászólások

 
0 #3 Baumag 2010-03-11 07:57
Ez a mostani ország veszejtő társaság vetette fel bennem, hogy a jövőben olyan törvényeket kellene hozni, ne az legyen csak, hogy azt mondogatjuk, a bűnöző életmódot folytató politikusoknak, húzzon el dolgozni, hanem kénytelen legyen elmenni! Legyen kirúgva, és ne is folytathassa rombolását hasonló munkakörökben máshol sem.
Magyarán a most elkövetett bűncselekmények ért, és ezeknél még kisebb eseteknél legyen teljes vagyonelkobzás, még a családba kimenekített vagyonok esetén is.
És rögtön ítélő bíróságok segítségével. Az is abszurd, amit Hagyó is megtehet, hogy az orrunk előtt íratja át a lopott vagyont, és még a képünkbe is röhöghet.
 
 
0 #2 Szalma Botond 2010-03-10 12:50
A lemondás előtt szeretném, ha elszámolna többek között az FB tisztségekben - ÚV Zrt és Épít Zrt - végzett munkával, a tisztségért Újpesttől kapott autóval, annak minden megtett kilométerével, számlájával.
 
 
0 #1 Szabó Sándor 2010-03-08 15:31
Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Újpesti Szervezete részére ! - Tökéletesen egyetértek Bartók Béla elnök úr,valamint az Újpesti Szervezet állásfoglalásáv al. Boruzs András fenti tényekre tekintettel,hit eltelenné vált a politikai közéletben. - Továbbá nem méltó az újpesti önkormányzati képviselő testületben való tagságára,valam int a parlamenti képviselői mandátum megszerzésére. Üdvözlettel : Szabó Sándor
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.