Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 43 vendég böngészi
Plakátokat loptak a jobbikosok Nyomtatás E-mail
2010. április 01.
Jobbikos párttagsági igazolvány volt egy választási plakátok lopása közben tetten ért férfinél.

 


(fotó: Inforádió)

Szerdán hajnalban, a VIII. kerületi Orczy úton látták meg a rendőrök, hogy két férfi az út menti villanyoszlopra felmászik. A választási táblákat szedték le, nyolc ilyen választási táblát találtak a kocsiban. A két fiatalt előállították, és lopás miatt eljárást indítottak ellenük. Az egyik férfi a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja, ezt a nála talált tagsági igazolvány igazolta.

 

(mandiner.hu)

 

 

Hozzászólások

 
0 #6 Ujpesti Fidesz 2010-04-06 18:15
A Fidesz is számolja a szavazatokat vasárnap

Hasonlóan az európai parlamenti (EP) választáshoz, a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson is működtet majd alternatív szavazatszámlál ási rendszert a Fidesz. A Fidesz-KDNP delegáltjai a szavazatszámlál ás végeztével eljuttatják az adott szavazókör eredményét a pártközpontba. A Fidesz a 2009 júniusi EP-választás előtt a választások tisztaságának biztosításával indokolta az alternatív szavazatszámlál ást.
 
 
0 #5 kockakő 2010-04-05 05:55
A Fidesz 21, a Jobbik 28 !!! fővel ellenőrzi a külföldi szavazások tisztaságát.
Csak gondolkodni kell, hogy kinek az érdeke a jobbik pénzelése, miből telik plakáterdőkre, rendezvényekre és folytonos szerepeltetésér e a televízió csatornáin?
Már így is sok szimpatizáns csalódott a Jobbikban.
 
 
0 #4 Anti 2010-04-03 20:19
Tisztelt Jobbikosok!
A spanyolviaszt már feltalálták, az alternatív számlálást, akár kecskére a káposztát, ne bízzuk olyanokra, akik lopnak!
Aki vizet prédikál, ne igyon bort!
 
 
0 #3 Baumag 2010-04-03 09:08
Kedves kockakő ! Talán többet segítek a Fidesznek, mint az MSZP-SZDSZ-re szavazók többsége, akikből sajnos van elég még ebben a kerületben. Van többek között olyan szomszédom, akit az elmúlt nyolc év hibáinak, és gazemberségeine k az emlegetése sem győz meg arról, hogy ne az MSZP-re szavazzon.
És Ön megtette, hogy megpróbált már valakit meggyőzni, hogy az ország sorsát veszélyezteti, gyermekeink jövőjét kockáztatja, ha továbbra is az MSZP-re, SZDSZ-re szavaz. Vagy volt már reggeltől- estig a Fidesz színeiben a szavazatszedő bizottság tagja ?
 
 
0 #2 kockakő 2010-04-02 19:20
Miközben már jó ideje segítők ezrei dolgoznak azon, hogy a Fidesz rendet teremtsen az ország zavaros vizein, vannak akik karosszékből osztják az észt.
Bűnözés, pornó, meleg felvonulás, stb. lehet sepregetni a ház körül!
Tessék megnyugodni! Április 11, csak a Fidesz-KDNP!
 
 
0 #1 Baumag 2010-04-02 10:43
Tisztelt Fideszesek ! A KDNP Magyar-Hon-Lapjában kb. egy hónapja jeleztem, hogy nem elég, ha a szavazókörben vért izzadva megmentünk egy-egy szavazatot az MSZP-sek csalása miatt, amikor nem érzem biztonságosnak a szavazás vége után leadott összesített szavazatok további sorsát. Ugyanis, a központban a számítógépek szoftverét nem tudom, hogy kik ellenőrzik.
Nem mondok vele újat, hogy a számítógép képes, ha olyan programot kapott, egy ideig nem a matematika szabályai szerint működni, és egy idő után a normális tevékenységre visszaállni. És bizony szavazatok tízezreiről is szó lehet ilyenkor,hiába vigyázunk a szavazatszedő helyeken a szavazás tisztaságára. De észre-vételemre nem érkezett semmi reagálás.
Most olvasom, hogy a Jobbik igyekszik saját maga is ellenőrizni a szavazás tisztaságát, mivel a szoftver készítői körül nagy a homály.
Arra kérem a kedves Fideszeseket, hogy tegyék félre most a Jobbik hibáinak az állandó emlegetését és inkább fogjanak össze, mert a Jobbikosok nem hülyeséget vettek észre a számítógépek működésének ellenőrzése miatt.
Ezzel elképzelhető, hogy egy nagy csalódásnak lehet az elejét venni, mert az MSZP-ről, LMP-SZDSZ pártokról az elmúlt nyolc év tevékenysége miatt, mindent fel tudok tételezni.
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.