Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 83 vendég böngészi
Szemét az oszlopon Nyomtatás E-mail
2010. április 06.
Március 15-ére készült Újpest. Hagyományosan a Petőfi szobornál tartotta az önkormányzat az ünnepséget. Az ünnepséget megelőző napokban a szobor környékén található villanyoszlopokat vélhetően szocialista kampányaktivisták (ugyan ki más?) teleragasztgatták Csizmár Gábor szocialista képviselőjelölt plakátjaival.

 


Méltatlan az ünnephez ez a nem túl elegáns megoldás, mondhatnánk, ha nem ismernénk a werberi iskolán nevelkedett szocialista kampánystratégák gátlástalanságát. Kampány van gondolhatták mikor serényen fölnyalták Csizmár elvtársat az oszlopokra, hadd lássa őt az ünneplő közönség, akár tetszik nekik akár nem. Az ünnep elmúlt a plakát ottmaradt, megfakulva olykor félig leffityedve, az oszlopról lekunkorodva. A plakát már nem plakát többé, hanem csupán várost csúfító szemét.


Valakinek elgurulhatott a gyógyszere, amikor erre rábólintott, persze jó lesz. Ragasszátok csak, biztos jó néhány szavazó örülni fog. Jó néhány meg elgondolkodik, micsoda nagyszerű nyolc év van mögöttünk, és milyen sokat tett érte a párt, és persze Csizmár elvtárs. Igen ő az, ott az oszlopon.

 

 

Még több Csizmár elvtársat még több oszlopra! Az oszlopokra, a szellőzőkre, az elektromos dobozokra, mindenhova, hogy mindenki láthassa, igen ő az, Gyurcsány hű embere, megfakultan, és félig lefittyedve, de itt van. Itt van mindenhol, mindenfelé!

 

 

A virágváros így lesz plakátvárossá! Mit szól vajon ehhez Trippon MSZP elnök Úr, a muskátlik nagy barátja? Legfeljebb a járdatakarítógépek mellé majd lízingelnek néhány oszloptakarító gépet is, nokiadobozosítva. És miután nagy csinnadratta közepette letakarítanak egy oszlopot, jó sokat ünneplik majd magukat.


És talán még mindig azt hiszik, minden mehet tovább, ugyanúgy mint eddig.


Ne hagyjuk hogy így legyen!

 

 

Hozzászólások

 
0 #1 Marosi Nagy Lajos 2010-04-08 18:17
Nem különb Kiss Péter elvtárs sem. Hetek óta csúfítja duci képével a városunkat. Az Árpád üzletház előtt megállva a piros lámpánál pecekig gyönyörködhet benne az ember.Nem lehet eltéveszteni. Bármerre tekintek az ő jóságos kikerekedett képe tekint ránk ott például körpanorámában mintegy tizenegy páldányban. Kinek a pénzán. ? Aztán meg amikor azt hittem vége, már nincs tovább, őriásplakátjai gyönyörködtetne k. Lecserérték a fodrászreklámké nt indult Mesterházy képével. Kár, ez is egy csomó forintunkba került (nem az övébe) és hiába, úgy sem szavazunk rá.
Nem tudom mikor józanodik már ki Újpest népe.
Én biztosan nem hagyom, hogy így legyen! Vasárnap csak a FIDESZre szavazok, mindkét x-emmel.
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.