Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 114 vendég böngészi
Idén várhatóan megújulnak az újpesti orvosi rendelők! Nyomtatás E-mail
2014. március 21.

 

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet bővítése és rekonstrukciója után a helyi egészségügyi megújulás következő lépéseként az önkormányzat 2014-ben a körzeti orvosi rendelők teljes körű felújítását tervezi.

 

A tervek szerint a gyermek- és felnőttrendelők az idei évben mind építészeti, elektromos és gépészeti felmérésen és javításon mehetnek keresztül, valamint a felújítások után egységes arculattal, komfortos hűtött váróval, igényes környezetben várhatják a betegeket.

 

A tervezés folyamata már javában zajlik, a helyszíni bejárások és az orvosokkal való egyeztetés is kezdetét vette a felújítás részleteivel kapcsolatban. A kivitelezések március végén kezdődnek a kisebb munkálatokat igénylő rendelőktől a nagyobbakig, a felmért javítási igények figyelembevételével. Az első helyszín a Liszt Ferenc u. 23/a, ahol már jövő héten megkezdődnek a munkálatok, ezt követi egy héttel később a Liszt Ferenc u. 23/c. Tekintettel a betegellátás zavartalan működésére, a rövidebb átfutási idejű felújítások alatt az ügyelet veszi át a sürgős esetek ellátását, míg a hosszabb ideig tartó átalakítási munkáknál részleges összevonásokra és ideiglenes költözésre lehet számítani.

 

Az építési munkák során a rendelőknél kihelyezett hirdetmény tájékoztatja a betegeket az ellátás ideiglenes helyszínéről, valamint előzetesen tájékozódhatnak az Újpesti Naplóból, illetve a www.ujpest.hu internetes oldalon. Az önkormányzat tervei szerint ősszel már minden helyszínen megújult környezetben veheti kezdetét a rendelés, az újpesti lakosok, de különösen a betegek és az orvosok nagy örömére.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés