Névnap

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 84 vendég böngészi
Mesterházy Attilának színt kell vallania! Nyomtatás E-mail
2014. március 26.

 

Bonyolódik ez a borzalmas, szocialista bűnregény – jelentette ki Kocsis Máté a Simon-Welsz-ügy kapcsán a nemzetbiztonsági bizottság ülését követően.

 

Kocsis Máté aláhúzta, a bizottság zárt ülésén alapos tájékoztatást kaptak, de nem áll módjában bővebb közlést adni. Megjegyezte, újabb megdöbbentő részletek derültek ki. Elmondta továbbá, számos ügyben folynak még a vizsgálatok, ha ezeknek végük, akkor a rendőri vezetők - belátásuk szerint -, tájékoztatják a közvéleményt.

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója bízik benne, hogy Mesterházy Attila elmegy a bizottság április 3-ai meghallgatására. Emlékeztetett, Molnár Zsolt MSZP-s bizottsági elnök szerint Mesterházy Attila áll minden hivatalos eljárás elé. Nagyon reméljük, hogy ebben az ügyben is így lesz – fűzte hozzá.

 

Kocsis Máté szerint ennek némileg ellentmond az, hogy az MSZP elnöke nem ment el a mentelmi bizottság tegnapi ülésére. Ez a fajta titkolózás, sumákolás nem viszi irányba az ügyet. Ha a szocialisták valóban tiszták, akkor álljanak a hivatalos szervek elé – szólított fel. Amennyiben ezt nem teszik meg - ahogyan eddig sem tették meg -, úgy tovább gyűlnek a kérdések – fűzte hozzá. Kocsis Máté hangsúlyozta, így is számos olyan kérdés van már, amire Mesterházy Attilának válaszolnia kell. Bonyolódik ez a borzalmas, szocialista bűnregény. Azt szeretnénk, ha minél előbb tisztán láthatnánk – jegyezte meg.

 

Teljesen abszurdnak tartjuk, hogy a szocialista bűnregényben meg kellene hallgatni Schiffer Andrást meg Harrach Pétert. A szocialisták frakcióvezetőjét illeti a lehetőség, hogy megmagyarázza, hogy mi történt az MSZP-ben, nem pedig a többi frakcióvezetőt – szögezte le Kocsis Máté az ülésen elhangzott MSZP-s javaslat kapcsán. Nem tudják megkerülni, hogy Mesterházy Attila színt valljon ebben az ügyben. Nem Schiffer Andrásnak, Harrach Péternek meg a többi frakcióvezetőnek kell megmagyaráznia, hogyan vannak hamis útlevelek a szocialista politikusok környékén – fogalmazott Kocsis Máté.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés