Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 48 vendég böngészi
Orbán Viktor az egyetlen, aki képes Magyarországot kormányozni Nyomtatás E-mail
2014. március 31.

 

Kedves Viktor, boldogan állok ma itt az oldaladon, hogy újfent a támogatásomról biztosítsalak. Nem felejtem el, hogy pontosan ezen a helyen indult el a politikai pályafutásod. 25 éve történt, 1989-ben - mondta Joseph Daul a Hősők terén, a Fidesz nagygyűlésén.

 

Az Európai Néppárt elnöke szerint Orbán Viktor azon európai vezetők sorába tartozik, akik nemcsak megnyerni, hanem megtartani is képesek voltak a választók bizalmát, ami válság idején nem kis dolog. A Fidesz és Orbán Viktor azért őrizte meg a magyarok bizalmát, mert az igazságot mondták a magyaroknak, és mert helyes döntéseket hoztak, amelyeknek már látszanak az eredményei - mondta a jobbközép európai pártcsalád vezetője.

 

Mint fogalmazott: „bátorságról tettél tanúbizonyságot, amikor Magyarország szabadságára és függetlenségére hívtál fel. Bátorságról tettél tanúbizonyságot akkor is, amikor az itt állomásozó külföldi csapatok kivonását követelted az országból. Ez a bátorság, ez jellemez Téged. Nem felejtem el, hogy akárhányszor megtámadott a magyar és az európai baloldal, sosem haboztál eljönni az Európai Parlamentbe, hogy álláspontodat megvédd és elmagyarázd.”

 

Hangsúlyozta: Orbán Viktor azon európai vezetők sorába tartozik, akik nemcsak elnyerni, hanem megtartani is képesek voltak választóik bizalmát. Válság idején, nehéz gazdasági helyzetben ez nem kis dolog. De bizonyosan a legfontosabb dolog. A Fidesz és Orbán Viktor azért őrizte meg a magyarok bizalmát, mert az igazságot mondták a magyar polgároknak, és mert helyes döntéseket hoztak – tette hozzá.

 

Az április 6-i parlamenti választáson lehetőségük lesz arra, hogy támogassák és megerősítsék a Fidesz-KDNP politikáját egy még erősebb Magyarországért - szólt az összegyűlt tömeghez Joseph Daul, kijelentve: Orbán Viktor az egyetlen, aki képes Magyarországot kormányozni és sikeressé tenni.

 

(Fidesz.hu-MTI)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés