Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 77 vendég böngészi
Tarzan Park: új szezon, új játékok Nyomtatás E-mail
2014. március 31.

 

Szikrázó napsütés, és számos új, izgalmas játék várta március 29-én a gyerekeket és szüleiket a Tarzan Parkban. Kinyitott ugyanis az új szezonra a népszerű, újpesti élménypark.

 

Piramis-csúszda, kéttornyos vár, alagútrendszer, indiánsátor, hintó, tutaj, és egy élethű kalózhajó fogadta ma a gyerekeket az ország egyedülálló családi játszóparkjában, amely a téli álom után újra megnyitotta kapuját a nagyközönség előtt. A már bejáratott, kedvelt játékok mellett ezeket is kipróbálhatták a gyerekek a nyitó napon.

 

-Remek időben fogadhatjuk újra a látogatókat ezen a hétvégén. Szerencsére már ma, az első napunkon is sokan a parkot választották családi programnak, sok a visszatérő vendégünk is. Úgy látom, az új játékokon vannak a legtöbben, úgyhogy remélem, ezek is hamar olyan népszerűek lesznek, mint a régiek – mondja Miterli Szilvi, a Tarzan Park egyik üzemeltetője, aki büszkén mutatja meg az új eszközöket. És tényleg úgy tűnik, hogy gyorsan birtokba veszik az újdonságokat a gyerekek. Sok lurkó mászik kalózként a Blackbeard (fekete szakáll) feliratú kalózhajóra, néhányan az ágyukat kezelik, mások az árboc tetejéről kémlelik a messzeséget, és a kormány is biztos kezekben van.

 

Tarzan Park

 

Juj, nagyon jó ez a hajó, mindenhova fel lehet mászni benne –kiabálja a tatról egy kisfiú az érdeklődésünkre, de már szalad is tovább, hiszen sok a tennivaló egy ilyen hajón. De azért a régebbi játékok sem árválkodnak, hiszen siklanak a csúszdákon, suhannak a Liándzsungelben a félelmet nem ismerő gyerkőcök.

 

Mikor e sorok írója némileg aggódva szemléli a féktelen játszadozást, gondolván, ez akár veszélyes is lehet, egy apuka gyorsan megnyugtatja:

-Gyerekkorunk játszóterei voltak veszélyesek a sok fém és beton játékkal, de ezek szerintem teljesen biztonságosak. A kisfiam és a kislányom finoman szólva is elevenek, de nyugodtan felengedem őket bármelyik játékra itt. Ők nagyon élvezik, és én is, mert nem kell aggódnom miattuk.

 

-Minden játéknál animátor figyel a gyerekek biztonságára, soha nem történt még nagyobb baleset. A tavalyi tapasztalatokkal felvértezve várjuk a családokat a parkban. És nem csak játékokkal, hanem gyerekzsúrok szervezésével is. Most például két kis csapat is születésnapot ünnepel az épületben – teszi hozzá Miterli Szilvi.

 

Valóban vidáman falatoznak az ünneplők a szülinapi bulin, bár gyakran felpattannak az asztaltól, és kiszaladnak játszani, de ez érthető, hiszen a napfény és a hinta olykor csábítóbb még a finom ebédnél is. De persze mindenki lelkesen visszatér, amikor a szervezők beviszik a születésnapi tortákat.

 

Távozóban egy kisfiú, André lép hozzánk önként, hogy elmondja, miként telik a mai napja, és hogy tetszik neki a Tarzan Park, ahol most jár először. Kiderül, angolul jobban beszél, mint magyarul. Hosszan keresi a szavakat, majd így sommáz: „It’s fantastic.”

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés