Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 56 vendég böngészi
Est­ók János: Minden szavazat számít Nyomtatás E-mail
2010. április 09.
Dr. Estók János, Újpest Díszpolgára szerint Magyarország sorsdöntő pillanathoz, történelmi válaszúthoz érkezik. Április 11-én arról döntünk: hagyjuk, hogy folytatódjon, ami eddig volt, hagyjuk, hogy megússzák a felelősök, vagy pedig véget vetünk a Gyurcsány-korszaknak.

 

 


Dr. Estók János

 

 

A történész, egyetemi docens szerint az elmúlt nyolc esztendő kormányzása szinte kizárólag a hatalomról szólt. A hatalomban lévők magáncéljai, üzleti érdekei érvényesültek. – Ezen változtatnunk kell! A következő évtized kormányzása nem épülhet hazugságokra, következménynélküliségre. Nem épülhet őszödi beszédekre, sem nokiás dobozokra, amelyekben politikusok és állami vezetők lopkodják haza az adófizetők pénzét. Nem épülhet a hatalommal való visszaélésre, bűnözésre és megszorításokra. Magyarországnak nagy közös célokra, nemzeti ügyekre van szüksége, amelyeket mindenki támogathat, mert mindenki megtalálja bennük saját egyéni céljait – mondta lapunknak Estók János.

 

A történész úgy véli, a Fidesz–KDNP készen áll arra, hogy vállalja a maga feladatát Magyarország nagy vállalkozásában. Hollósi Antal és Wintermantel Zsolt, a Fidesz helyi képviselőjelöltjei pedig készen állnak arra, hogy Újpest is lezárhassa a kudarcok korszakát, és a kerületben élő emberek végre nyertesei legyenek a változásoknak. – Ma csak a Fidesz tud véget vetni a Gyurcsány-korszaknak, munkahelyeket teremteni és talpra állítani a gazdaságot, keményen és jogszerűen föllépni a bűnözőkkel szemben, és véghezvinni a törvényes elszámoltatást, helyreállítani hazánk nemzetközi tekintélyét – hangsúlyozta Újpest Díszpolgára. – Április 11-én alaposan gondoljuk meg, kire adjuk a voksunkat.

 

(HelyiTémaOnline)

 

Hozzászólások

 
-1 #1 Baumag 2010-04-12 15:20
Örülök, hogy az MSZP-től végre megszabadultunk !
De nem örülök, hogy amit megjósoltam, az LMP bekerült a parlamentbe. Az SZDSZ így tovább fogja Magyarországot rombolni. Remélem nincs annyi adat a kezükben, amivel a Fideszt tudják majd zsarolni, ahogy eddig is tették a többi párttal, mert akkor felejtsünk el minden olyan reményt, hogy sokkal szebb és jobb lesz az életünk.
Valamint nem örülök annak, hogy az elmúlt nyolc év borzalmai után még mindig ennyi MSZP szavazó van az országban, akiket nem tudok másképp jellemezni, hogy ország rombolók.
De a legfelháborítób b a Budapestiek nagy részének szereplése, akik megint nem hazudtolták meg magukat. Nem tudom, hogy miért állnak ilyen sokan a romlottság, a léhaság, vagy a bűnözés mellé. Én szégyellem magam miattuk is.
Nekik köszönhetjük a Demszkyékat, az LMP-t, és azt a rengeteg szocinak nevezett hazaárulót.
Van egy olyan érzésem, hogy többet kellett volna foglalkozni az LMP-vel, MSZP-vel, mint a Jobbikkal, mert biztos van sok olyan LMP szavazó, aki azt sem tudta, hogy kikre szavaz, csak az volt a lényeg, hogy ne az MSZP-re. és ne az Orbánra szavazzon.
És még egy apróság. Lányom első szavazó volt. Hallottuk, hogy néhány kerületben erről nem felejtkeztek el. Derce úrnak úgy látszik kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy erről a kis apróságról elfelejtkezett. És sok kis apróság sokra megy !
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.