Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 91 vendég böngészi
Mindkét x-et a Fideszre! | +videó Nyomtatás E-mail
2014. április 06.

 

Debrecenben beszélni megtiszteltetés, hiszen volt olyan időszak, amikor Debrecen maga volt az ország – jelentette ki Orbán Viktor.

 

A miniszterelnök a cívisvárosban tartott kampányzáró nagygyűlésen felidézte: az 1998-as választáson a debreceniek, úgy döntöttek, hogy a város vezetését egy fiatal generációra bízzák. Jól tették – jegyezte meg. Ennek kapcsán hangsúlyozta: Önök és mi, mindig kitartottunk egymás mellett, kormányon és ellenzékben egyaránt.

 

Orbán Viktor arról is tájékoztatott, hogy a kormány Debrecen több mint 28 milliárdos adósságát átvállalta. Tisztelettel kérem, adják ki nekem a polgármestert, hogy a választás után elvihessem – emelte ki.

 

Egy 18. századi angol utazót idézve úgy fogalmazott, ez az úriember meg lenne lepődve, ha látná a mai fejlődését a városnak.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

„Eltelt a négy év, a vállalt munkát legjobb tudásunk szerint elvégeztük, ezért azt kérem önöktől, hogy szavazzanak nekünk bizalmat még négy évre” - fogalmazott. Hozzátette: ezt nem hozomra kérem. Indoklásként felsorolta: mi magyarok közösen létrehoztunk 300 ezer új munkahelyet, rezsit csökkentettünk, megvédtük, sőt emeltük is a nyugdíjak értékét, visszaadtuk a gyedet és a gyest, bevezettük a gyed extrát, visszaállítottuk a családi adókedvezményt, és megvédtük hazánkat Brüsszellel szemben.

 

A baloldali ellenzékről szólva azt kérdezte: ugyanazok az emberek ugyanannak a pártnak az élén miért ne tennék ugyanazt, amit egyszer már megtettek?

 

Ugyanakkor felhívta a figyelmet: csak az, amit elvégeztünk nem lesz elegendő, ha nem megy el mindenki szavazni, s mindkét x-szel a Fideszt támogatja.

 

Megjegyezte: a különbség világos: a baloldal szenvedélye a gyűlölködés, nekünk Magyarország. Ez a két út, ami között választhatunk – szögezte le.

 

2002-re emlékeztetve, egyszer s mind arra is felhívta a figyelmet, hiába tűnik a Fidesz most esélyesnek, "olyan esély nincs, ami magát váltja be". Ebben a percben is 100 ezer önkéntes dolgozik a holnapi győzelemért – tette hozzá.

 

Orbán Viktor szerint a megfelelő felkészülés után a mérkőzés vasárnap reggel hattól este hétig tart. „Csak az számít, hogy mi történik reggel 6 és este 7 között” – szögezte le, hangsúlyozva: „ha nem végzik el a munkát, akkor bajba kerülhetünk”.

 

„Az igazi veszedelem azokban az órákban rejlik, amik simának látszanak” – idézte a miniszterelnök Szabó Magda írót. Ennek kapcsán a nőkhöz fordulva azt mondta: vigyék el a családot szavazni holnap, hiszen az asszonyok tartják össze a családokat, a közösséget. Mert Margaret Thatcher óta tudjuk, „ha azt akarod, hogy valamiről sokat beszéljenek, bízd egy férfira, ha azt akarod, hogy valami el legyen intézve, bízd egy nőre” – fogalmazott, megjegyezve: ez ránk, férfiakra nézve kicsit igazságtalan, mégis van benne valami.

 

„Ne feledjük, a kommunisták mind ott lesznek, legyünk hát ott mi is! Fel győzelemre! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” – zárta beszédét.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés