Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 69 vendég böngészi
A magyarok nemet mondtak a szélsőségekre |+videó Nyomtatás E-mail
2014. április 15.

 

Gyürk András szerint a magyar választók a leghatározottabban visszautasították a szélsőségeket, legyenek azok bal- vagy jobboldaliak és visszautasították a gyűlöletkeltést, amely a valódi problémák megoldása helyett az ország nemzetközi lejáratásával foglalkozott.

 

Gyürk András, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője a hétfő esti strasbourgi plenáris ülésen értékelte a magyar országgyűlési választások eredményét. A delegációvezető szerint a Fidesz-KDNP pártszövetség ma Magyarországon a stabilitás záloga és az egyetlen garancia a szélsőségek ellen.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A magyar polgárok az április 6-ai országgyűlési választásokon ismét kétharmados felhatalmazáshoz juttatták a Fidesz-KDNP szövetséget. Európában is egyedülálló, hogy egy pártszövetség egymás után kétszer alkotmányozó többséget szerezzen - húzta alá Gyürk András.

 

A delegációvezető szerint a magyar választók a leghatározottabban visszautasították a szélsőségeket, legyenek azok bal- vagy jobboldaliak. "Visszautasították a gyűlöletkeltést, amely a valódi problémák megoldása helyett az ország nemzetközi lejáratásával foglalkozott. Visszautasították azt a populista propagandát is, amely az Európai Unióból való kilépés veszélyes programját tűzte zászlajára" – hívta fel a figyelmet Gyürk András.

 

"A magyar polgárok arra adtak felhatalmazást, hogy a kormány folytassa a gazdaság rendbetételét és a munkahelyteremtést. Folytassa a szociális biztonság erősítését és a családok terheinek mérséklését. Ezek ma a magyar társadalom legfontosabb kérdései, és ezek állnak pártszövetségünk programjának középpontjában" – hangsúlyozta a delegációvezető.

 

"A Fidesz-KDNP pártszövetség ma Magyarországon a stabilitás záloga és az egyetlen garancia a szélsőségek ellen" – zárta felszólalását Gyürk András.

 

(Fidesz-eu.hu-Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés