Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 98 vendég böngészi
Húsvéti Áhítat a Városházán Nyomtatás E-mail
2014. április 28.

 

Az Újpesti Közművelődési Kör április 25-i klubestje még a Húsvéti ünnepkör jegyében telt. Különleges helyszínen, az újpesti városháza dísztermében tekinthették meg a meghívottak Meláth Andrea Liszt Ferenc- és Bartók-Pásztory-díjas, világhírű opera-énekesnő és az Újpesti Baptista Zenekar Húsvéti Áhítat című koncertjét.

 

A különleges koncertet Dr. Somos András, Újpest díszpolgára nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte az énekesnő újpesti kötődést és sikereit, majd külön köszönetet mondott azért, hogy a Városháza díszterme adhat otthont a Közművelődési Kör koncertjének.

 

Koncert

 

Meláth Andrea pályája itt, Újpesten indult egészen kislányként, 8 évig járt az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskolába, mostanra a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Ének tanszékének megbízott vezetője tehetségével világhírre tett szert- mondta el a Közművelődési Kör tiszteletbeli elnöke.

 

A koncert előtt Újpest polgármestere is háláját fejezte ki az esemény kapcsán.

 

Köszönöm, hogy ilyen színvonalas műsornak adhat otthont a díszterem. A városháza a polgároké és magától értetődő, hogy az ilyen és ehhez hasonló események előtt az ajtó mindig nyitva áll – fejezte ki köszönetét Wintermantel Zsolt polgármester.

 

A művésznőt és a zenekart Tóka Ágoston Junior Príma-díjas orgonaművész zongorán, Révész Márton kürtön kísérte.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés