Névnap

Ma 2018. február 26., hétfő, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 26 vendég böngészi
Ez a győzelem Magyarországé! Nyomtatás E-mail
2010. április 13.
Soha ennyien nem dolgoztak, nem szorítottak, nem imádkoztak ennyit a közös sikerért - fogalmazta meg köszönetét Orbán Viktor a választások éjszakáján a budapesti Vörösmarty téren a párt szimpatizánsai ezreinek jelenlétében, hozzátéve, "köszönöm a határon innen és túl élő nemzettársainknak", gratulálva a "történelmi eredményhez".

 

 

 

Ez a győzelem nem a Fideszé, ez a győzelem Magyarországé, az önöké - fogalmazott a párt elnöke. Mint mondta, a magyarok elkezdtek írni egy mondatot '56-ban és 90-ben. Ítéletet mondtak egy korszak fölött, csakúgy mint most. "A mai napon Magyarország polgárai leadták a szavazatukat magukra, és győztek" - emelte ki Orbán Viktor, hozzátéve: "Magyarország legyőzte a reménytelenséget". 

 

Az előttünk álló feladat, hogy befejezzük ezt a mondatot, hogy Magyarország felemelt fejjel térjen vissza - mondta Orbán Viktor. Be kell bizonyítani, hogy nem egy fellángolás volt a mai eredmény - tette hozzá. A Fidesz elnöke szerint a 2010-es évnek is be kell vonulnia a történelembe. "Minden idegszálammal érzem, hogy életem legnagyobb feladata előtt állok, de ez a feladat megoldható." A Fidesz elnöke kijelentette: minden magyar emberre szükség van, mi a hűség emberei vagyunk.

 


 

A szikár, prózai tény az, hogy ezt a választást megnyertük - mondta el vasárnap Orbán Viktor. A Fidesz KDNP Magyar Polgári Szövetség elnöke elmondta: nem egy szokványos választást nyertünk meg. "Ne ijedjünk meg: történelmi választás volt. A történelem nagy úr, de ha ad, akkor bőven ad". A Fidesz vezetője elmondta: kellő szerénységgel és alázattal kijelenthetjük az első forduló után, hogy a kormányalakításhoz többség megvan. Orbán közölte azt is: az eredmény nem bizonytalan, nem kétséges, egyértelmű népakarattal van dolgunk, Magyarország polgárai mélyreható változást akarnak." Orbán leszögezte: tudjuk hogy az változások történelmiek, ezért nem kétséges, hogy az elvárások is azok. "Nem fogunk megrettenni, csak mert a kihívás óriási.

 

Soha ennyien nem dolgoztak, nem szorítottak, nem imádkoztak ennyit a közös sikerért - fogalmazta meg köszönetét Orbán Viktor a választások éjszakáján a budapesti Vörösmarty téren a párt szimpatizánsai ezreinek jelenlétében, hozzátéve, "köszönöm a határon innen és túl élő nemzettársainknak", gratulálva a "történelmi eredményhez". Ez a győzelem nem a Fideszé, ez a győzelem Magyarországé, az önöké - fogalmazott a párt elnöke. Mint mondta, a magyarok elkezdtek írni egy mondatot '56-ban és '90-ben. Ítéletet mondtak egy korszak fölött, csakúgy, mint most. "A mai napon Magyarország polgárai leadták szavazatukat magukra, és győztek" - emelte ki Orbán Viktor, "Magyarország legyőzte a reménytelenséget".

 

"Hány, de hány hetet, hónapot évet keseregtünk együtt végig, hogy amit látunk, az a mi hazánk?" - tette fel a kérdést Orbán. Úgy látja, "készen állunk a feladatra", utalt a választást követő, várható kormányalakításra a pártelnök. A választás éjszakáján az ünneplésé a főszerep - szögezte le -, de hozzátette, szerénynek és alázatosnak kell maradni. Végül felhívta a figyelmet: ahol még nyitott a választás, két hét múlva legalább ennyien járuljanak az urnákhoz.

 

(mno.hu)

 

Hozzászólások

 
0 #3 Szimpatizáns 2010-04-14 13:13
Mint szimpatizáns szeretném jelezni Szalai Ottónak, hogy én is jelentkeztem az újpesti Fidesz irodában, hogy miben tudnék segíteni. Többször is hívtak és segítettem a helyi fideszeseknek. Kedves Ottó, ha erősebb kampányt szeretne, menjen és segítsen nekik, mondja el az ötleteit. Karosszékből nehéz választást nyerni.
Hajrá Fidesz!
 
 
0 #2 Újpesti Fidesz 2010-04-13 19:37
Mindenkit várunk, aki önkéntes munkájával segíteni szeretne egy erős felhatalmazássa l bíró, egységes kormány megalakulásában ! Köszönjük!

Jelentkezni lehet hétköznap 11-18 óra között a Fidesz irodában: Árpád út 56. I. emelet 25.

Telefon: 369-0905
 
 
0 #1 Szalai Ottó 2010-04-13 11:50
Kijelenthetjük hogy az elsöprő választási győzelem,Magyar országé !A Fidesz óriási érdeme,hogy a vizit dij és kórházi napi dij eltörléséről szóló népszavazás,az uniós szavazás óta,szinte változatlan számban együtt tudta tartani,és mozgósitani a szavazóbázisát. Ez a földcsuszamlás szerű győzelem,a fidesznek és az elkötelezett szavazó bázisának közös érdeme ! Megjegyezni szeretném mint szimpatizáns,ho gy a kerület 5.és 6.sz.választó kerületében,meg lehetősen erőtlen kampány tapasztalható. Kissé erőteljesebb,cé lratörőbb kampányfogásokk al,hatékonyabba n fel lehetne rázni kerületünk fidesz szimpatizánsait ,valamint az esetleges más pártokból kiábrándult szavazókat.
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.