Névnap

Ma 2018. április 24., kedd, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 98 vendég böngészi
Eredetmítosz Nyomtatás E-mail
2014. május 12.

 

Február közepe óta ismerem Molnár Zsolt MSZP-s politikus, budapesti elnök, volt kampányfőnök „múltját”. Akkor mutatták meg nekem a róla készült 1992-es fényképeket.

 

A 168 Óra címlapja szerint tehát Molnár ott volt Göncz Árpád kifütyülésénél. Azóta egy olyan felvétel is előkerült, miszerint ezután Molnár átment a televízió Szabadság téri székháza elé, és ott Hankiss Elemér távozását követelte.

 

Emlékezzünk: az akkori események, leginkább Göncz kifütyülése volt a casus belli. A köztársasági elnök kifütyülésére építette fel az akkori SZDSZ és a köréje tömörült megmondóemberek hada a „náci veszély” koncepcióját, ezért nyitották ki az ernyőt a „barna eső” ellen, és az alá az ernyő alá húzódott be aztán a Demokratikus Charta, amely kiengedte az MSZP-t a karanténból, és megágyazott az 1994-es MSZP-SZDSZ koalíciónak.

 

Tehát Göncz kifütyülése a hazai szocialisták és liberálisok igazi eredetmítosza. Egy ócska, hazug és aljas eredetmítosz. Ezért az övék.

 

És többek között ezért nem foglalkoztam Molnár Zsolt fényképeivel. Nyilván jól jött volna az országgyűlési kampány idején, és minden bizonnyal „levette volna” Molnárt a pályáról.

 

És akkor most jelentsük ki, egyszer és mindenkorra: Göncz Árpád kifütyülése és Hankiss Elemér távozásának követelése nem ok és nem indok a közéletből való távozásra. Ez így önmagában nem ok semmire sem.

 

Most Sneider Tamás „szkinhedmúltja” miatt került elő Molnár Zsolt „szkinhedmúltja”. Mert hát a szocialisták nekiestek Sneidernek, de legfőképpen a Fidesznek, amiért megszavazta parlamenti alelnöknek a „rovott múltú” Sneidert. És most ott állnak ismét a senki földjén, a „rovott múltú” Molnárral. És kórusban vonyítanak a farizeusok. Gulyás József az egykori SZDSZ-ből (ma Együtt–PM, mi más!) a HVG-ben jelentet meg dörgedelmes cikket, miszerint Molnárnak nincs helye a megújuló baloldali közösségben. Ugyanezt harsogja Gréczy Zsolt, Gyurcsány selyemmajmocskája, akit még soha, egyetlen pillanatra sem zavart főnökének múltja.

 

És akkor el is érkeztünk a dolgok lényegéhez. Sneider Tamás és Molnár Zsolt majdhogynem gyerekfejjel szkinhed volt. Előbbi cigányokkal verekedett, utóbbi meg ott volt Göncz Árpád kifütyülésénél és a Hankiss elleni tüntetésen. Fején kapucnival, Jézusmária! Ezért az új moralisták és farizeusok a fejüket követelik, és eltüntetnék őket a közéletből.

 

Ugyanezek az új moralisták és farizeusok termet akarnak elnevezni Horn Gyuláról a Parlamentben, Gréczy pedig egyenesen Horn szellemével fenyegeti a szocialistákat. Nos, Horn Gyula az 1956-os forradalom árulója, az országot megszálló idegen hadsereg támogatója, a saját nemzete ellen fegyverrel harcoló gazember. Így indult politikai karrierje, majd lett ezután a Kádár-rendszer egyik fenntartója, vezetője, kiszolgálója. Horn Gyula tényleg és valóban és cáfolhatatlanul hazaárulóként indult. Majd miután Gorbacsov és Reagan megállapodott a vasfüggöny felszámolásáról, az ügyben tényleg valamit tevékenykedő Németh Miklóst megelőzve elszaladt a határsávba, és egy fogóval elvágta a kedvéért visszaépített egykori szögesdrót egy darabkáját. Ettől mindjárt a demokrácia bajnoka lett belőle, és fényes karriert futhatott be a demokráciában is.

 

Az ő múltjával nincsen semmi gond, fiúk? Ott minden ok? Horn harmincöt évig volt haza- és nemzetáruló, továbbá nagy valószínűséggel vér tapad a kezéhez. Erről mi a véleményed, Gréczy? Hát neked, Gulyás? És Gyurcsány KISZ-főnökségéről? Ifjúkommunistának lenni frankó, Gönczöt 18 évesen kifütyülni megbocsáthatatlan? Na elmentek ti fiúk nagyon messze, de haladéktalanul!

 

És szögezzünk le még valamit: Molnár Zsolt alkalmatlansága pontosan azután bizonyosodott be, hogy nyilvánosságra kerültek róla a régi fényképek és felvételek. Ugyanis Molnár azóta egyfolytában hazudozik. Ónos esőről, meg belesodródásról, meg hogy ő nem is, csak… Molnár régi fényképpel a zsebében járja a stúdiókat, bizonyítandó, hogy nem volt kopasz. Jézusom! Most derült ki, hogy Molnár egy szarjankó! Ugyanis mindössze ennyit kellett volna mondania: „Tisztelt hölgyeim és uraim, 18 évesen ott voltam a nevezett tüntetéseken, együtt kiabáltam a többiekkel, sőt 18 évesen azt gondoltam, radikálisnak lenni jó dolog, hát mikor gondoljon ilyeneket az ember, ha nem 18 évesen?”

 

Ha ennyit mond, minden rendben. Akkor fel lehetne nézni rá. Most viszont tényleg jó lenne, ha eltakarodna. De nem azért, amiért Gréczyék gondolják. Hanem annak ellenkezőjéért. Hogy világos legyen: Sneider éppen ennyivel különb Molnárnál. Molnár viszont semmivel sem különb Gréczynél, Gulyásnál, meg az összes többinél. Ő csak egy ócska, beszart hazudozó. Pedig ha más nem, hát Horn irányt mutatott. Mikor szembesítették pufajkás múltjával, csak ennyit mondott: „Na és?” És ezzel a „naéssel” együtt lett belőle hivatkozási alap. Ennyit kellett volna Molnárnak is megtanulnia. Hiszen neki még csak nincs is bűne, takargatnivalója a múltjában.

 

De a jelenében már igen.

 

(magyarhirlap.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés