Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 43 vendég böngészi
Május 25-én újra Fidesz! Nyomtatás E-mail
2014. május 14.

 

Közeledik a 2014 évi EP parlamenti választás. A Fidesz vezető politikusai országjárásba kezdtek, hogy megismertessék a kormánypárt európai stratégiáját és terveit az emberekkel. Ezen országjárás egyik állomása Újpesten volt.

 

Dr. Hollósi Antal választókerületi elnök köszöntötte a tisztelt egybegyűlteket. A teltházas, jó hangulatú fórumon a frissen újraválasztott házelnök hosszasan taglalta az európai parlamenti választások fontosságát, kiemelve azt, hogy a baloldali pártok túlzottan megalkuvó politikája valamint a Jobbik EU ellenes kijelentéseivel szemben a magyar érdekek markáns és bátor képviselete az unión belül Magyarország igazi érdeke, ezt pedig egyedül a kormánypárti pártszövetség képviseli.

 

Lakossági fórum

 

A tartalmas előadás után lehetőség volt kérdésfeltevésre is a hallgatóság köréből, melynek során terítékre került még a radikálisok előretörése Európában, valamint a határon túli magyarok önrendelkezésének kérdése is.

 

A találkozó jó hangulatban telt, az emberek örömmel érkeztek és érdeklődve fogadták az eseményt.

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés