Névnap

Ma 2017. december 13., szerda, Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
december
H K Sz Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 92 vendég böngészi
A baloldal szégyenfala | +videó Nyomtatás E-mail
2014. május 19.

 

aszegyenfal.com címen interaktív honlapot indított a Fidelitas, melyen megtalálhatók a 2010 és 2014 közötti időszak leginkább arcpirító baloldali lejárató akciói – mondta el Böröcz László vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

A Fidelitas ügyvezető alelnöke felhívta a figyelmet arra, egy hét múlva lesznek az európai parlamenti választások, ahol az a baloldal kéri a magyar választók támogatását, amely az elmúlt években minden létező eszközzel a magyar kormányt és Magyarországot próbálta meg lejáratni az uniós intézményekben. A magyar választóknak meg kell ismerniük a baloldali lejártó kampány leginkább felháborító bizonyítékait, tudniuk kell, hogy kik szerepelnek a szégyenfalon, ezért a Fidelitas egy interaktív honlapot indított aszegyenfal.com címen – jelentette be Böröcz László.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A politikus elmondta, ezen az oldalon megtalálhatók a 2010 és 2014 közötti időszak leginkább arcpirító baloldali lejárató akciói. A honlapon többek között információk találhatók arról, hogy Göncz Kinga pár héttel a 2010-es kormányváltást követően arról beszélt az Európai Parlamentben, hogy Magyarországon megszűntek a demokratikus intézmények. Az oldal azt is bemutatja, hogyan küldtek a szocialisták lejárató háttéranyagot többezer uniós e-mail címre, közöttük európai parlamenti képviselőknek és tisztségviselőknek a magyar uniós elnökség előestéjén. A aszegyenfal.com oldalon az is megtalálható, amikor Herczog Edit az MSZP elnökségének szánt írásban elküldött levelében bevallotta, hogy ők mondták tollba a gyalázatos Tavares-jelentést – sorolta Böröcz László. Az interaktív oldalon a baloldali aknamunka további több tucat bizonyítéka is szerepel – tette hozzá.

 

Böröcz László aláhúzta, a baloldali lejárató akciók Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc jóváhagyásával történtek. Ez a magatartás szélsőséges, és példátlan az unióban – jegyezte meg. Azok, akik részt vettek az ország lejáratásában és ezt idehaza jóváhagyták, a Fidelitas szerint méltatlanná váltak arra, hogy Magyarországot képviseljék Brüsszelben. Éppen ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a szégyenfal oldalát minél több választó megismerhesse – fogalmazott a Fidelitas ügyvezető alelnöke.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés