Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 95 vendég böngészi
A saját jövőnkről döntünk május 25-én Nyomtatás E-mail
2014. május 24.

 

Szeretném emlékeztetni Önöket, hogy most vasárnap mindannyiunk jövőjét érintő, fontos döntést kell meghoznunk. Arról dönthetünk, kik képviseljenek minket, magyarokat, újpestieket az Európai Unióban.

 

Az elmúlt évek megmutatták, hogy az unió küzdőtér, ahol minden országnak, minden nemzetnek keményen meg kell harcolnia saját érdekeiért.

 

Az uniós intézmények egyáltalán nem tökéletesek, mindenbe bele akarnak szólni, mindent szabályozni akarnak, azt is, amihez semmi közük, azt is, ami az egyes országok belügye. A brüsszeli bürokraták sokszor fafejűek, önérdekűek, és gyakorta nem jóindulatúak. Meg kell harcolni velük.

 

Wintermantel Zsolt

 

Mi, magyarok az elmúlt években határozottan kiálltunk a nemzeti érdekeinkért, és sorra megnyertük vitáinkat, akár a bankadót, a rezsicsökkentést vagy a túlzottdeficit-eljárás megszüntetését nézzük.

 

Mindegyik esetben komoly pénzekről volt szó, és ezeket a pénzeket sikerült megmenteni Magyarország és a magyar családok számára.

 

A következő négy esztendőben is ugyanilyen viták elé nézünk.

 

Újpest és az újpesti családok jövőjét is nagyban befolyásolja, hogy Magyarország uniós képviselete egységes és erős lesz-e. Nem mindegy, hogy olyanok képviselik-e hazánkat Brüsszelben, akik meghunyászkodnak, az idegen érdekeket előbbre tartják saját nemzetük érdekeinél, vagy olyanok, akiknek a számára a nemzeti érdek az első, és van bátorságuk kiállni érte.

 

Olyan képviselőket küldjünk az Európai Parlamentbe, akik bátran és határozottan kiállnak a mi érdekeinkért, Magyarországért, a magyar családokért. Olyanokat, akik megvédik a magyar termőföldet, a magyar munkahelyeket, a rezsicsökkentést, az akácmézet, a pálinkafőzést – és mindazt, ami a magyaroké.

 

Menjünk el tehát szavazni, mert a saját életünkről, saját jövőnkről van szó.

Kérem Önöket, ne feledjék, ahhoz, hogy érvényesítsük az érdekeinket, mindenkinek el kell menni szavazni, nem elég csak otthonról drukkolni. Aki nem megy el szavazni, csak magának tehet szemrehányást, ha nem olyan eredmény születik, amilyet szeretne.

 

Mutassuk meg, hogy Újpest erős, és kiáll Magyarország érdekeiért. Mutassuk meg, hogy Újpest a győztesek közé akar tartozni, nem a vesztesek közé!

 

Én ott leszek, szavazni fogok a nemzeti érdekekre és Újpest érdekeire.

 

Wintermantel Zsolt

polgármester

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés