Névnap

Ma 2018. február 24., szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 107 vendég böngészi
Bajnai mindig a magyar érdekek ellen volt | +videó Nyomtatás E-mail
2014. június 05.

 

Választ várunk Bajnai Gordontól arra, hogy milyen feladatot vállalt magára az ország lejáratása érdekében a Dániában tartott Bilderberg-találkozón – mondta Selmeczi Gabriella.

 

A Fidesz szóvivője a sajtótájékoztatón elmondta, a sajtóértesülések szerint nem véletlenül Bajnai Gordont hívták meg a Bilderberg-csoport találkozójára. Tudták, hogy kire számíthatnak a magyar érdekek elárulásában – fűzte hozzá. Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott, a hírek szerint ezen a találkozón szó esett arról, hogyan lehetne gyengíteni „az egyre erősebb és gazdaságilag is egyre önállóbb magyar kormányt”.

 

A hírek szerint megállapodtak abban, hogy az Európában egyedülálló társadalmi támogatottsággal bíró, demokratikusan megválasztott magyar kormány gyengítésének legjobb módja az, ha a kormányzó pártot megpróbálják összemosni a szélsőjobbal – hangsúlyozta. A politikus hozzátette, erre eddig is voltak már kísérletek.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Mint mondta, ha a jövőben ezt tapasztaljuk, „tudni fogjuk, valójában mi áll mögötte, és kik állnak mögötte”. Bajnai Gordon és milliárdos barátai el akarják szigetelni Magyarországot, és le akarják rombolni a hazánkba vetett nemzetközi bizalmat – hívta fel a figyelmet.

 

Selmeczi Gabriella elmondta, választ várnak a baloldali politikustól arra a kérdésre, hogy milyen feladatot vállalt magára az ország lejáratásának érdekében. Mit ígért ezeknek a homályos, spekulatív üzleti köröknek, illetve, mit és mennyit kap ezért a munkájáért? – sorolta.

 

Bajnai Gordon bebizonyította akkor is, amikor kormányfő volt, illetve most is a kampányban, hogy mindig a magyar érdekek ellen volt – jelentette ki a Fidesz szóvivője annak kapcsán, hogy egy polgári hetilap online kiadásában megjelent cikk szerint Bajnai tanácsadó cége tavaly 51,4 millió forintos bevételre tett szert.

 

A politikus leginkább luxemburgi, brit és francia infrastruktúra-fejlesztéssel foglalkozó társaságoknak számlázott.

 

Selmeczi Gabriella emlékeztetett rá, hogy Bajnai mindig a multinacionális világ érdekeit tartotta szem előtt, és támogatta a rezsicsökkentés eltörlését is.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés