Névnap

Ma 2018. március 23., péntek, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 48 vendég böngészi
SZANYI EFFEKTUS ÚJPESTEN, RÁKOSPALOTÁN - Kiss Péter is hazugsággal kampányol Nyomtatás E-mail
2010. április 19.

Tiszta eszközökkel semmi sem megy az MSZP-nek, se a kormányzás, se a kampány, de veszteni se tudnak emelt fővel. Ez derül a Népszava április 19-i számában megjelent cikkből.

 

Kiss Péter is követi elvtársát, Szanyi Tibort, aki bődületes öngóllal vétette észre magát, amikor ismét a régi mszp-s módszerhez nyúlt, vagyis azzal rágalmazott meg másokat, amit ő követett el.

 

Kiss Péter, az első fordulóban csúfos vereséget szenvedő szocialisták jelöltje - aki a Gyurcsány korszak valamennyi bukott kormányának oszlopos tagja - a Népszavában voksturizmusról beszél, és azzal magyarázza rossz eredményét, hogy 1000 átjelentkező szavazata erősítette a Fideszt és a Jobbikot.

 

A tények ezt egyértelműen cáfolják.

 

A választókörzetben Újpesten, a 20-as szavazókör lett kijelölve az átjelentkezéssel szavazók számára, itt a választás napján 940 nem helyben lakó választópolgár szavazott. Ebben a szavazókörben a Jobbik és a Fidesz jelöltje összesen (helyben lakó és átjelentkezők együtt)
938 szavazatot kapott.

 

Kiss Péter tehát azt állítja, hogy ebben a körzetben a fideszes és jobbikos jelölt egyetlen szavazatot sem kapott helyi választóktól. Ez már önmagában is képtelenség, de különösképpen, ha a többi szavazókör eredményét is megnézzük. Teljesen egyértelmű tehát, hogy Kiss Péter tudatosan valótlanságot állított - hazudott.

 

Bukott párt, bukott politikusai kétségbeesett hazudozással, trükközéssel próbálnak kapaszkodni a mentelmi jogukba, mert rettegnek a felelősségre vonástól. Nyilván megvan az okuk, hogy féljenek tőle, hiszen ők tudják a legjobban, hogy mi mindent követtek el az elmúlt években.

 

Egyébként nem ez az egyetlen hazugság a cikkben: ,,...az MDF-SZDSZ jelöltje is, Kovács Sándor azt kérte támogatóitól, szavazzanak Kiss Péterre.", írják. Ezzel szemben a tény az, hogy a www.valasztas.hu oldal tanúsága szerint nincs ilyen nevű MDF-SZDSZ jelölt. A választáson összesen négy jelölt indult a Fidesz, az MSZP, a Jobbik és az LMP jelöltje.

 

Ez is hazugság tehát.

 

Wintermantel Zsolt, a Fidesz jelöltje, aki jelentős előnnyel vezet az első forduló után, nem lepődött meg azon, hogy Kiss Péter is beállt a hazugsággal kampányolók sorába. Gyurcsány, Hagyó, Hunvald, Zuchslag és Szanyi pártjában ez immár természetesnek mondható.

 

Az is jellemző erre, hogy számos MSZP politikushoz hasonlóan Kiss Péter is szeretné letagadni pártját a választók elől, amikor jelöletlen kérdőívvel kampányol.
Wintermantel arra kéri Kiss Pétert, hogy tisztelje meg Rákospalota és Újpest lakóit azzal, hogy felhagy a tisztességtelen eszközökkel és nem próbálja megtéveszteni a választókat.

 

A magyar választók éppen ezt a szégyenteljes politikát váltották le április 11-én elsöprő erővel. Aki igazi változást akar, aki véget akar vetni a hazudozásnak, menjen el április 25-én és szavazzon a nemzeti egységre, szavazzon a Fideszre. Nemzeti egységre van szükség, hogy megtisztítsuk a közéletet kisspéterek,  szanyik, zuchslagok módszereitől.

 

Ez a második forduló tétje.

 

 

Hozzászólások

 
0 #6 Kockakő 2010-04-20 19:29
Nem csak Kiss Péter az, aki nem Újpesten lakik.
Derce úr mesélte, hogy egy héten öt napot Nagymaroson tölt. Kiknek az érdekeit képviselik, ha nem is itt élnek? Ide csak kampányolni járnak, mert a szavazatunk az még kell négyévente.
 
 
0 #5 PetiWalker 2010-04-20 15:21
Muhaha!
Miről beszél Kiss Péter.
Hát ő a legnagyobb "voksturista".
Nem is lakik Újpesten. Sem Palotán.
Árnyékbokszol az MSZP.
 
 
0 #4 Baumag 2010-04-20 10:18
Megkaptam az Újpesti Napló legújabb számát. Elképesztő az a manipulációs kényszer, ami az MSZP haszonélvezőit vezeti.
Például felháborított a választási közleményben az a sorrend, amire láthatólag nagy gondot fordítottak. Nem ám abc sorrendet állítottak fel. Nem! Nem is a legtöbbet kapott szavazattal rendelkezők sorrendje szerint rendszerezték.
Na, ki az első ? Hát az MSZP. Mind a két választó körzetben.
Az első oldalon Derce úr osztja az észt. Az nem volt gond hogy az uralkodása alatt fák ültetése, a lakóterület rendezése alig történt, még ott sem, ahol a fák zajvédelmet is betölthetnének. Ahova meg ültettek, szinte egyik sem eredt meg.
Nem. A gond a Fidesz terve, hogy lecsökkentenék a képviselő testületet a felére.
Pedig kevesebb emberrel lehet, hogy hatékonyabb lenne a döntés, és azok végrehajtása is.
Szóval Derce úr maszatol, és közli, hogy azért ez a döntés túl gyors lenne, hiszen a száz lépések sem vezettek eredményekre.
De micsoda különbség van a lépések között !
 
 
0 #3 színezetes 2010-04-19 22:26
Hazudni, hazudni, hazudni...! Ez a szocik tudománya. Legyen már vége!
 
 
0 #2 KISZ PÉTER 2010-04-19 13:42
Nem kell csodálkozni! Ezek mindent bevetnek! Saját anyjukat is eladnák, csakhogy bennt legyenek!

Akadályozzuk meg, hogy Kisz Péter tovább élősködjön rajtunk. Mindenki menjen el szavazni 25--én és ikszeljen a FIDESZ-re!
 
 
0 #1 Baumag 2010-04-19 13:35
Remélem, hogy most már észhez tér a kerületünkben az a sok MSZP-s rajongó is, akik még az utolsó pillanatban a megszorítások mellett is az MSZP-re szavaztak.
Ugyanakkor nem akarok ünneprontó lenni, de ha a Fidesz-KDNP mindenhol megnyeri a választásokat, az egymillió előbujt MSZP választók mellett, és között még középszinten is ott maradnak azok az MSZP, és most már az LMP hívők, akik ott is fognak maradni.
Ott lesznek a közigazgatásban , a bankokban, a gazdaságban, és a civil szférában is.
És ők, mind megannyi akna akadályozni fogják, ha tényleg komolyabb változások lennének ebben az országban.
Sokan fognak csalódni a számonkérés területén is, mert az előző nyolc év urai nem volta hülye gyerekek, még ha nem is tudták, és nem is akarták jól kormányozni ezt az országot. Olyan törvényeket alkottak, amik segítségével legalizálni tudták az ország kirablását és lehetetlenné tették a számonkérést.
Nagy hiba lesz, hogy a Fidesz-KDNP egyedül maradt a jobbító szándék mellett, és elmarta maga mellől azokat, akik esetleg tényleg tudtak és akartak volna segíteni abban, hogy a gyökerek is kipusztuljanak, és ne virágozzék ki az a gaz, ami elnyomta eddig az életünket.
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.