Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 103 vendég böngészi
Bővülő bölcsőde Nyomtatás E-mail
2014. június 30.

 

Wintermantel Zsolt és dr. Molnár Szabolcs alpolgármester június 18-án bejáráson tekintette meg a Homoktövis Bölcsőde bővítési munkálatait, amelyek folyamatosan haladnak. Ősztől ez az intézmény is megnövelt kapacitással fogadja majd a gyerekeket.

 

Bővülő bölcsőde

 

Ottjártunkkor is folyamatosan (kívül-belül) dolgoztak a Homoktövis Bölcsőde két új épületszárnyán és összekötő folyosóján, hogy ősztől már nagyobb létszámban fogadhassa a kicsiket. Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester a bejáráson körbemutatva azt mondta, a külső nyílászárókat már mindenütt felszerelték, és a villanyszerelési munkálatok egy részével is elkészültek, a burkolás, a radiátorok szerelése még hátravan, és a belső nyílászárókat is be kell még építeni. Hozzátette: a munkálatokkal július végére készülnek el.

 

Mint ismert, ennek a szintén nagyrészt uniós forrásból fi nanszírozott beruházásnak köszönhetően negyven férőhellyel bővül a jelenleg is százszázalékos kihasználtsággal működő bölcsőde. Noha az önkormányzatnak nincs törvényből fakadó kötelezettsége a bölcsődék fenntartására, mégis vállalja az újpesti fi atal családok érdekében - és EU-s forrás felhasználásával - a Homoktövis Bölcsőde bővítését is, aminek a Káposztásmegyeren élő számos kisgyermekes család örül.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés