Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 52 vendég böngészi
Régen várt változások Megyeren és Székesdűlőn Nyomtatás E-mail
2014. július 09.

 

A Megyert és Székesdűlőt magában foglaló 4. számú választókerület önkormányzati képviselője dr. Szabó Béla, aki úgy fogalmaz: számos ponton újult, szépült Újpest az elmúlt időszakban.

 

A képviselő azt sem rejti véka alá: örül, hogy hozzájárulhat a választókerületében történt látványos változásokhoz és képviselheti az emberek akaratát.

 

Folynak a munkálatok

 

- Nagy eredménynek tartom, hogy Székesdűlőn a korábbi földutak szilárd burkolatot kaptak, és itt szaktervezők dolgoznak a további fejlesztési lehetőségeken. Felsorolni is nehéz azt sok felújítást, ami Megyeren történt. A teljesség igénye nélkül: a tüdőgondozó SZTK-ba költözésével a Fóti - most már Aranyalma - Óvoda került kedvező helyzetbe, kibővült és megújult az épület, több kisgyermeket tudnak fogadni.

 

Megtörtént a felújítás a Vasvári utcai felnőtt-háziorvosi rendelőben, és a nyári szünet idején a Megyeri Úti Általános Iskola épületének felújítása is elkezdődik. Kicserélik a régi nyílászárókat, és a homlokzat is új hőszigetelő burkolatot kap, színesebb és barátságosabb arculattal. Számos utcában járdafelújítás történt többek között a Janda Vilmos, Ungvári, Nagyváradi utcákban, és a jövő héten a Reviczky utca kap új burkolatot. Javultak a közlekedés feltételei: Megyer szinte teljesen területén forgalomcsillapított zóna ügyel a városrész kisvárosi hangulatára, a sebességkorlátozás betartására - emeli ki a képviselő.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés