Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 25 vendég böngészi
Falus Ferenc a 17. baloldali jelölt ezen a nyáron Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 06.

 

Kis ellenzéki pártok éppen találnak egy bukott tiszti főorvost, akinek semmilyen városvezetői tapasztalata nincsen – jelentette ki Kocsis Máté a baloldali „casting” legújabb fővárosi fejleményei kapcsán a HírTV-ben.

 

A fideszes politikus a Magyarország élőben című műsorban kitért az önkormányzati választási törvény módosítására, és a józsefvárosi fejlesztésekre is.

 

Kocsis Máté felhívta a figyelmet arra, hogy Burány Sándor még a nevét is helytelenül mondta a jelöltjüknek. A szocialista politikus azt is hangoztatta, hogy a jelöltjük jó szakember és jobb jelölt lesz, mint a jelenlegi főpolgármester. A Fidesz kommunikációs igazgatója utalt arra, hogy Tarlós István 16 évig volt kerületi polgármester, négy évig a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, és négy éve főpolgármester. Tarlós István komoly várospolitikus, míg Falus Ferencről ez nem mondható el – fűzte hozzá.

 

Most Falus Ferenc jelölése tűnik véglegesnek a baloldal részéről. Falus Ferenc a 17. baloldali jelölt ezen a nyáron – jegyezte meg Kocsis Máté.

 

A fideszes politikus arra is emlékeztetett, hogy jó néhány botrány kötődött a baloldal jelöltjéhez még tiszti főorvos korában.

 

Elég szomorú, ha a baloldal azt gondolja, hogy FalusFerenc képes lenne elvezetni Budapestet – húzta alá a kommunikációs igazgató.

 

A műsorban szóba került az önkormányzati választási törvény módosítása is. Kocsis Máté hangsúlyozta, az Alkotmánybíróság két, a választás rendjét nem befolyásoló ponton emelt kifogást. Technikai kérdésekben van tisztáznivaló, az alapstruktúrában és a szempontrendszerben nincs változás, így azok nem érintik a választást – tette hozzá. Kisebb, olcsóbb, és jóval hatékonyabb lesz a fővárosi közgyűlés – mondta el a politikus.

 

Kocsis Máté egyben a VIII. kerület polgármestere is, és az őszi választáson is ő indul a posztért a Fidesz-KDNP jelöltjeként. A polgármester a műsorban elmondta, túl vannak a nagyszabású, három elemből álló, „Józsefváros újjáépül” programon. Felújítottuk az iskolákat, óvodákat, új bölcsődét adtunk át. Új piacot építettünk, és az ősszel elindul az Auróra utcai szakrendelő felújítása is. Az intézmények rekonstrukciója után a közterek következtek, majd a társasházak kerülnek sorra – sorolta Kocsis Máté.

 

A polgármester a pozitív eredmények között említette az önkormányzati vagyongazdálkodás átalakítását és a közbiztonságra vonatkozó intézkedéseket is. Betartottuk az ígéreteinket; olyan vállalásokat teszünk a kerületben élők felé, melyeket be is tudunk, és be is fogunk tartani – húzta alá a józsefvárosi polgármester.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés