Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 74 vendég böngészi
Tóbiás és Varju – Egyik kutya, másik eb Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 11.

 

A Fidesz és a Fidelitas felszólítja a két baloldali politikust, hogy fizessék vissza a jogtalanul felvett közpénzeket – emelte ki Balogh Gergely.

 

Tóbiás József jelenleg Érden lakik, ami 25 kilométerre van a fővárostól, ennek ellenére az elmúlt évtizedben a parlamenttől 234 kilométerre lévő Nyíregyházát jelentette be állandó lakhelyeként, és ez alapján vett fel költségtérítést. Ez az Országgyűlés Hivatalának adatai alapján kiadott tájékoztatás szerint is 50 millió forinttal több, mint amennyire jogosult lett volna a szocialista pártelnök – mondta a Fidelitas operatív országos alelnöke, az MSZP Jókai utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján, szombaton. A fidelitasos politikus ennek kapcsán megjegyezte, hogy Tóbiás először bérelte, majd megvette az érdi Hagyó-villát.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Varju László – bár kisebb összeggel, de ugyanazon elv mentén -, miután megszűnt előző parlamenti mandátuma hat havi juttatásnak megfelelő összeget vett fel, ami nettó 1,4 millió forintot jelent – közölte Balogh Gergely. Mint ismert, Varju László május óta ismét az Országgyűlés tagja, hiszen megkapta annak a Molnár Csabának a mandátumát, aki a DK színeiben lett európai parlamenti képviselő.

 

A Fidelitasos politikus tájékoztatása szerint, amikor számon kérték ezt Varjun a baloldali politikus úgy reagált, ő ezt a pénzt „visszafizette a fideszes rendszernek”, azzal, hogy a Papcsák Ferencnek jogerősen megítélt kártérítést fizetett rágalmazásért. Ez mintegy egymillió forint volt.

 

Mind a két ügy teljes mértékben felháborító, és hiába próbálja a baloldal a megújulást eljátszani, Varju és Tóbiás is csalt és lenyúlta a közpénzt – hangsúlyozta. Éppen ezért a Fidesz és a Fidelitas arra szólítja fel a két baloldali politikust, hogy fizessék vissza a jogtalanul felvett közpénzeket – emelte ki, hozzátéve, hogy azt is el tudják fogadni, hogy valamilyen jótékony célra ajánlják fel a pénzt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy természetesen a felajánlást ne az MSZP pártalapítványának tegyék.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés