Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 56 vendég böngészi
A Fidesz felkészült az önkormányzati választásokra | +videó Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 25.

 

Arra kérjük a választópolgárokat, minél többen támogassák aláírásukkal a Fidesz-KDNP jelöltjeit – mondta Nyitrai Zsolt.

 

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója sajtótájékoztatóján felidézte, hogy április 6-án, az országgyűlési választásokon a Fidesz-KDNP történelmi sikert aratott, majd május 25-én az EP-választáson is nagy felhatalmazást kapott a pártszövetség listája, és az eddigi legerősebb nemzeti képviselet alakulhatott meg Brüsszelben, illetve Strasbourgban.

 

49 nap van hátra az önkormányzati választásokig – hívta fel a figyelmet Nyitrai Zsolt, hozzáfűzve, október 12-én az emberek arról döntenek majd, hogy kik lesznek a települések helyi felelős vezetői.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A Fidesz felkészült az önkormányzati választásokra, újra készen állunk a megmérettetésre – jelentette ki. 1167 településen indít a Fidesz-KDNP pártszövetség polgármesterjelöltet, ebből 274 személy független jelölt. Hangsúlyozta, hogy a polgármester- és önkormányzatiképviselő-jelöltek legfontosabb feladata és célkitűzése a gazdaságélénkítés és a munkahelyteremtés.

 

Szólt arról is, hogy hétfőn elkezdődik a támogatói aláírások gyűjtése, a kampánynak ez a szakasza szeptember 8-áig tart. Nyitrai Zsolt úgy fogalmazott, igyekeznek minél több választóval személyesen is találkozni. Célunk, hogy a leggyorsabban és a legtöbb támogatói aláírást tudjuk összegyűjteni – tette hozzá. Kiemelte, százezer önkéntes segíti a párt kampányát, és egyúttal köszönetét fejezte ki az eddigi segítségért.

 

Az önkormányzati választások tétje az, hogy végleg magunk mögött tudhatjuk-e a Gyurcsány- és a Bajnai-korszakot, valamint az, hogy folytatódhat-e a megkezdett munka az önkormányzatokban – szögezte le. Ennek kapcsán felidézte az önkormányzati adósságátvállalást, szavai szerint ezáltal „levegőhöz jutottak a települések, és jobban meg tudják valósítani a fejlesztéseiket az elkövetkező időszakban”.

 

Nyitrai Zsolt arra kérte a választópolgárokat, hogy minél többen támogassák aláírásukkal a Fidesz-KDNP jelöltjeit.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés