Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 38 vendég böngészi
Tegyük fel az i-re a pontot! Nyomtatás E-mail
2010. április 22.
Hogyan értékeli az első forduló eredményét országosan és helyben?

 

Magyarország április 11-én történelmet írt, új korszak kezdődött. A magyarok olyan egységesen mondtak nemet az eddigi politikára, és igent az új irányra, ami Európában is egyedülálló. Ezzel világosan kijelölték az irányt, hogy merre menjen Magyarország.

 

Wintermantel ZsoltLegyünk büszkék rá, hogy ebből Újpest polgárai is derekasan kivették a részüket. A választók itt is egyértelműen kinyilvánították, hogy változást akarnak. Újpesten is végképp elhervadt a vörös szegfű.

 

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki elment szavazni, hogy hitet tett a demokrácia és az ország jövője mellett. Külön köszönöm azoknak a bizalmát, akik a rám illetve a Fidesz listájára adott szavazataikkal a változást támogatták.

 

Megteremtődött a lehetősége egy olyan mértékű nemzeti egységnek, amelyre 60 éve nem volt példa hazánkban.


Miről kell dönteni a második fordulóban?

 

A választásnak még nincs vége. Be kell fejeznünk, amit együtt elkezdtünk, fel kell tennünk az i-re a pontot.
Minél nagyobb nemzeti egység jön létre, annál gyorsabb és sikeresebb lesz a változás. Ez a második forduló tétje mindenütt, így Újpesten is.

 

A nemzeti egység a feltétele annak, hogy

  • csökkenthető legyen a politikusok száma
  • Újpesten is visszaszorítsuk a bűnözést, és megállítsuk a zöldterületek esztelen beépítését
  • Ősszel véget vessünk a nokia-dobozos szocialista ámokfutásnak Budapesten is.
Mit gondol arról, hogy az LMP szavazói a második fordulóban esetleg átszavaznak az MSZP jelöltjére?


Én ennél többre tartom az LMP szavazóit. Én azt gondolom, hogy ők valóban és őszintén más politikát akarnak, mint ami eddig volt.

 

Mindannyian tudjuk, hogy ki kicsoda. Tudjuk, hogy az MSZP az a párt, amelyiknek a Gyurcsány-korszakot köszönhetjük - a hazugságokkal, zuchslagokkal, hagyómiklósokkal, megszorításokkal, a növekvő munkanélküliséggel, összeomló egészségüggyel. Mindenki tudja, hogy Kiss Péter a Gyurcsány-korszak valamennyi kormányának oszlopos tagja.  
Az elmúlt időszak egyik fő felelőse. Egyébként ő listán már úgyis bejutott a következő parlamentbe, kormányt alakítani az MSZP-nek úgysincs esélye. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e esélye elbújni a mentelmi jog mögé vagy sem.

 

Mindenkinek szeretném üzenni, aki más politikát szeretne, mint ami eddig volt: igen, lehet más a politika, de erre ma csak a Fidesz képes. Aki más politikát akar, mint eddig volt, annak csak a Fideszre érdemes szavaznia.

 

Akik változást akarnak, akik gyökeres, ha tetszik, radikális változást akarnak, menjenek és szavazzanak a Fideszre. A Fidesz változtatni fog a politikán. Ehhez azonban minél nagyobb felhatalmazásra, minél szélesebb körű nemzeti egységre van szükség.

 

Ehhez ismét arra van szükség, hogy cselekedjünk, menjünk el szavazni április 25-én is! Ne hagyjuk, hogy elvesszen a nagy lehetőség.

 

Minden szavazat számít. Kérem, hogy támogassanak a szavazatukkal, hogy együtt sikerre vigyük közös céljainkat! Ne feledjék, április 25-én újra Fidesz!

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.