Névnap

Ma 2018. február 24., szombat, Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
február
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 88 vendég böngészi
Tisztelt Újpesti Polgárok! Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 01.

 

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket arról, hogy önkormányzatunk támogatja a nehéz helyzetben lévő családokat. Minden közösség jövőjét a gyermekek jelentik.

 

Újpest fiatal város, sok gyermekes család él itt, amire büszkék vagyunk. Ez mutatja, hogy az újpesti közösség életerős. A városvezetés célja, hogy a családok szeressenek itt élni, kötődjenek Újpesthez, ezért erőnkhöz és lehetőségeinkhez mérten minél jobb körülményeket igyekszünk teremteni számukra.

 

Ennek szellemében az Újpesti Önkormányzat minden évben nagy gondot fordít az Újpesten élő, nehéz helyzetű családok gyermekeinek iskolakezdésére, mivel az évről évre nagyobb terhet ró a szülőkre.

 

Az idei esztendőben Önkormányzatunk Képviselő-testülete 2014. augusztus 15-én tartott testületi ülésén úgy döntött, hogy gyermekenként egyszeri, 10.000,- Ft iskolakezdési támogatásban részesíti azokat a családokat, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, valamint önkormányzati segélyt kaptak és a gyermekek általános, vagy középiskolai nappali tagozatos munkarend szerint járnak iskolába.

 

A támogatást előzetes kérelem benyújtása nélkül – elsősorban postai úton – juttatjuk el azon jogosultak részére, akik a jelzett ellátásokban részesültek. Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az iskolakezdési támogatás az éves segélykeretbe nem számít bele.

 

Bízunk abban, hogy ezzel is további segítséget tudunk nyújtani az Újpesten élő családoknak.

 

Budapest, 2014. augusztus 25.

 

Nagy István

alpolgármester

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés