Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 93 vendég böngészi
Országjárásra indul a Fidesz-KDNP |+videó Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 08.

 

Hétfőtől országjárásra indulnak a Fidesz-KDNP politikusai; Orbán Viktor miniszterelnök, a kormány tagjai, országgyűlési és európai parlamenti képviselői, vezető politikusai – jelentette be Nyitrai Zsolt vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

A társadalmi kapcsolatokért felelős igazgató beszámolt arról is, hogy péntekig minden Fidesz-KDNP-s jelölt leadta az induláshoz szükséges támogatói aláírásokat.

 

35 nap múlva lesz az önkormányzati választás, október 12-én. Nyitrai Zsolt emlékeztetett, augusztus 25-én indult el a támogatói aláírások gyűjtése. A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója aláhúzta, az aláírásgyűjtés egy kiváló alkalom arra, hogy találkozzanak a választókkal. Kampányunknak ez a lelke, az emberekkel folytatott közvetlen párbeszéd – jegyezte meg.

 

Nyitrai Zsolt hangsúlyozta, az aláírásgyűjtés sikeres volt. Péntekig a Fidesz minden jelöltje leadta az induláshoz szükséges támogatói aláírásokat. Felhívta a figyelmet arra, a párt több rekordot is felállított; volt olyan polgármesterjelölt, aki pár óra alatt összegyűjtötte a szükséges számú aláírást. Arról is beszélt, hogy a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték össze.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Több mint 1100 - Fidesz-KDNP-s, vagy a pártszövetség által támogatott független – polgármesterjelöltünk és több mint 4000 önkormányzati képviselőjelöltünk van országszerte. Ez azt jelenti, hogy az ország választónépességének 85 százaléka tud majd kormánypárti, a vagy a pártszövetség által támogatott független jelöltre szavazni – fogalmazott a képviselő. A politikus elmondta azt is, hogy a Fidesz és a KDNP - egyedüliként a pártok között -, minden megyei jogú városban és budapesti kerületben indít polgármesterjelöltet.

 

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója köszönetet mondott a választóknak a támogatásért, és annak a több mint 100 ezer önkéntesnek, akik a párt kampányát segítik.

 

Nyitrai Zsolt kitért arra is, hogy szeptember végéig folytatják a támogatói aláírások gyűjtését. A politikus beszámolt arról is, hogy a Fidesz-KDNP kampányának három szintje lesz; települési, fővárosi és megyei közgyűlési. Az utóbbi kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy – a pártok között szintén egyedüliként -, minden megyében megnevezték a közgyűlési elnökjelöltet. Nem árulunk zsákbamacskát – jegyezte meg.

 

A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója bejelentette azt is, hogy szeptember 8-án országjárásra indulnak a Fidesz-KDNP politikusai; Orbán Viktor miniszterelnök, a kormány tagjai, országgyűlési és európai parlamenti képviselői, vezető politikusai. Nyitrai Zsolt elmondta, igyekeznek minél több helyre eljutni; országosan több mint 250 helyszínen tartanak lakossági fórumot.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés