Névnap

Ma 2017. szeptember 22., péntek, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
szeptember
H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 19 vendég böngészi
Egyre durvább szocialista kampánytrükkök Nyomtatás E-mail
2010. április 22.

Úgy tűnik, vitatható módon használhatták fel választói adatbázisukat a szocialisták, legalábbis erre utalhatnak Kiss Péter kampánylevelei.

 

Az Újpest-Rákospalota határolta választókerület MSZP-s jelöltje név szerinti levelekkel bombázza a választópolgárokat.

 

A címzésben, a megszólításban és a szövegben is használja a nevüket, az otthon maradók, az MDF és az LMP szimpatizánsaira számítva. Az április 11-én harmincszázalékos támogatást kapó szocialista politikus Wintermantel Zsolttal (Fidesz) szemben maradt alul, aki 44 százalékot ért el. Vereségét Kiss a voksturistákra hárította, jóllehet azok részvételére eddig bizonyíthatóan csak Szanyi Tibor (MSZP) buzdított.

 

A szocialisták a XVIII. kerületben is aktivizálódtak. Ughy Attila, a Fidesz képviselőjelöltje és Lévai István Zoltán, a párt helyi frakcióvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy az MSZP-s vezetésű önkormányzat közpénzből finanszírozott, valótlanságokon alapuló lejárató kampányt folytat a Fidesz és helyi képviselőjelöltjei ellen. Mint írták, a polgári párt és jelöltjei hitelét romboló, őket kerületek összevonására és megszüntetésére, szociális segélyek eltörlésére, oktatási és egészségügyi intézmények bezárására vonatkozó tervekkel vádoló levelek és szórólapok kerültek a napokban a lőrinci és imrei polgárok postaládáiba.

 

A kerület címerével és fejlécével ellátott szórólapot Szaniszló Sándor szocialista alpolgármester írta alá, a küldemények megcímzésekor felhasználják az önkormányzatnál nyilvántartott listákat.

 

 

(MagyarHírlapOnline - Baranya Róbert – Zsidai Péter)

 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.