Névnap

Ma 2017. augusztus 19., szombat, Huba napja van. Holnap István napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
augusztus
H K Sz Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 182 vendég böngészi
Névre szóló oklevelek a rendőröknek Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 15.

 

Névre szóló elismerő oklevelet vehetett át az újpesti rendőrség valamennyi dolgozója az Árpád úti kapitányságon szeptember 8-án.

 

Az egyenruhások nevében Újpest Önkormányzatának elismerő oklevelét dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya még az Újpest Városnapok díjkiosztó ünnepségén vette át a közösség nevében. Ezúttal több mint kétszáz, névre szóló példányt is átadott Wintermantel Zsolt.

 

Dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya a rögtönzött állománygyűlés elején felidézte: az oklevelet munkájának elismeréseként kapta Újpest Önkormányzatától az újpesti rendőri állomány.

 

 

A rendőrkapitány felidézte azt is: megtisztelő és felemelő volt átvennie kollégáinak a képviseletében a Városnapokon a díjat. Egyben – többek között a jutalmakra és a szintén támogatott Százan Újpestért akciókra utalva – köszönetet mondott az önkormányzatnak.

 

Wintermantel Zsolt azt mondta, többről van szó, mint a rendőri munka elismeréséről, hiszen az újpesti egyenruhások sokszor munkaidőn túl tettek hozzá Újpest biztonságának növeléséhez. (Ezekről az alkalmi és állandó vállalásokról korábbi lapszámainkban hírt adtunk. A szerk.)

 

A polgármester az oklevelek átadása előtt – a statisztikákra utalva – elismert helynek nevezte az újpesti rendőrséget. Munkájukat igazolja, hogy az Otthontérképnek az ezer főre jutó éves bűncselekményszám szerinti összesítésében Újpest a negyedik legbiztonságosabb kerület.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés