Névnap

Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 107 vendég böngészi
Lopni senkinek sem szabad Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 19.

 

A becsületes civilek védelme érdekében szükséges, hogy valamilyen módon elszámoltassuk azokat, akik visszaélnek és nem tudnak elszámolni a rájuk bízott pénzekkel – jelentette ki Kósa Lajos.

 

Nem szeretnénk elbizakodottak lenni, és mindent megteszünk azért, hogy elmondjuk az embereknek, mi a választás tétje – mondta az őszi önkormányzati választásokat érintően a Fidesz ügyvezető alelnöke a Hír TV Magyarország Élőben című műsorában.

 

Megjegyezte, gyakran gondol arra, hogy annál nagyobb butaságot már nem lehet csinálni, mint amit a baloldal az önkormányzati választások kapcsán tanúsít, de ők mindig rácáfolnak, és „még nagyobb marhaságot csinálnak”.

 

Kósa Lajos úgy fogalmazott, azt hitte, hogy Falus Ferenc főpolgármester-jelölt „vizes leöntésénél már nincs lejjebb”, de ezt nem sokkal később sikeresen megcáfolta a baloldali politikus óbudai gázgyárnál tanúsított viselkedése és felkészületlensége.

 

Ha most megnézzük a számokat, akkor látjuk, hogy a baloldal esélyét sem adta meg annak, hogy az emberek rájuk szavazhassanak, mert körülbelül a választók felének van olyan esélye, hogy egyáltalán baloldali jelöltekre szavazzanak – mutatott rá a fideszes politikus.

 

Azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament liberális frakciója kifogásolta a magyarországi civil szervezetekkel szemben hozott intézkedéseket, Kósa Lajos azt mondta, csupán arra szeretnének rávilágítani, hogy „lopni senkinek sem szabad, semmilyen pénzt, semmilyen okra hivatkozva”.

 

Az elmúlt időszakban napvilágra került egy csomó olyan ügy, ami kapcsán napnál világosabb, hogy ezen a területen valamifajta átláthatóságot és rendet kell tartani. A becsületes civilek védelme érdekében szükséges, hogy valamilyen módon elszámoltassuk azokat, akik visszaélnek és nem tudnak elszámolni a rájuk bízott pénzekkel – hívta fel a figyelmet a kormánypárti honatya.

 

Az előző gondolat kapcsán megjegyezte, „a Gyermekrák Alapítvány botrányai, hihetetlen rombolást végeztek minden olyan alapítványi gyűjtésnél, ahol egyébként beteg, rászorult embereknek segítenek.”

 

Az Országgyűlés a Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke beszélt arról is, a gazdasági növekedés bőven fedezi Magyarország NATO-vállalását, hogy tíz év alatt a GDP 2 százalékára növelje a védelmi kiadásokat.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés