Névnap

Ma 2018. január 23., kedd, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 69 vendég böngészi
Tudatlan és hazudós Nyomtatás E-mail
2010. április 23.
Vádold meg ellenfeleidet azzal, amit te magad akarsz megtenni. Úgy tűnik most ez a legfontosabb vezérlőelve a hazugságoktól és rágalmaktól hemzsegő szocialista kampánynak. Nincs sajnos ez másképpen az Újpesti-Rákospalotai 6. számú egyéni választókerület szocialista jelöltjével, Kiss Péterrel sem.
 

 


nolKiss először a matematika szikár tényeit figyelmen kívül hagyva első fordulós vereségért, az igazolással szavazókat, az általa voksturistáknak nevezetteket tette felelőssé.

 

Emiatt a választási bizottság is elmarasztalta, de a szocialisták továbbra sem értik a kifogásokat.  
 

 

Érdekes fénybe vonja Kiss voksturistákra vonatkozó kijelentést az is, hogy finoman elfelejtkezett arról a tényről, hogy saját magát is bátran a voksturisták, közé sorolhatná, hiszen azért tart fenn egy lakást Újpesten (a vastag miniszteri juttatásaiból nyílván telik erre is), hogy itt szavazhasson, miközben nyílt titok, hogy dél-budán, Budafok rózsadombján lakik.
 

 

A szocialisták budapesti kampányát újabban az a hazugság uralja, mely szerint a Fidesz megszüntetné az önálló kerületeket, miközben az MSZP pedig megvédené azokat. Kiss Péter eközben telefonos kampányában azzal a hazugsággal riogatja a választókat, hogy összevonják Rákospalotát és Újpestet. A valóság ezzel szemben az, hogy éppen Kiss Péter az, aki a Népszava online kiadásában megjelent interjújában összevonta a két kerületet. Az interjú szerint nem az újpesti, hanem a XV. kerületi főteret újítja fel az önkormányzat,  Káposztásmegyer pedig  Rákospalotán van.

 

Hozzászólások

 
0 #1 jobbágy 2010-04-24 13:12
Nem, nem hazudós, nem tudatlan! Egyszerűen csak szoci...
 

Már nem lehet hozzászólni a cikkhez.