Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 39 vendég böngészi
Falus Ferenc mindenkit átvert Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 29.

 

Falus Ferenc átverte a fővárosiakat, most pedig az arcukba nevet – mondta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke arra reagált, hogy a baloldal főpolgármester-jelöltje várhatóan visszalép Bokros Lajos javára.

 

„Én sejtettem az elején, csak nem voltam elég bátor, hogy mondjam. Kész átverés, egész biztos valami rejtett kamerás trükk. Falus Ferenc az idiótaságával, az idétlenségével, a tényleg szörnyű megjelenésével, jeges vödrös videójával – éreztem, hogy kész átverés show, csak nem mertem mondani, hogy mikor kerül elő Balázs, és mondja azt, hogy áh, gyerekek, vicceltünk” – ezt mondta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke arra a sajtóhírre reagálva, hogy Falus Ferenc, a baloldali ellenzék közös főpolgármester-jelöltje várhatóan visszalép Bokros Lajos javára.

 

Kósa Lajos szerint most már az a kérdés, hogy folytatódik, mi lesz a következő trükk, hiszen mindig emelni kell a tétet.

 

A fideszes politikus szerint Faluséknak, Bokrossal együtt, nincs egy komolyan vehető mondatuk. „Nem akarok senkit megbántani.

 

Köszönjük szépen Falus Ferencnek, nagyszerű volt, mindenkit átvert, mindenki azt hitte, hogy ez egy komoly jelölt. Most a fővárosiak arcába nevet, és azt mondja, hogy na, jól megettétek.

 

Ezt egy rendes vidéki városban nem lehetne megcsinálni, mert nem tudna az utcára menni. Ilyen nincsen a világon se” – fogalmazott a Fidesz kampánystratégiájával kapcsolatos kérdésekben illetékes politikus.

 

Kósa Lajos azt mondta, pártja a maga részéről komolyan veszi az önkormányzati választást, és mindenkihez szeretnének eljutni, aki támogatta őket, megkeresni őket, hogy szavazzanak rájuk, bízzanak a Fideszben. 1160 polgármesterjelöltjük van, ami azt jelenti, hogy az ország 85 százaléka tud Fidesz- vagy KDNP-jelöltre szavazni.

 

Kósa Lajos szerint lehet, hogy a Fidesz főpolgármester-jelöltje, Tarlós István nem tud olyan trükkökkel előállni, mint a kudarcba fulladt városliget lufieregetés vagy egy már elkészült beruházás követelése – nem fog odaállni a Parlament elé néhány száz hívével, hogy a Kossuth tér azonnali felújításáért demonstráljon, mert az már megtörtént.

 

Tarlós István meg is mondta: semmi extra, szeretné folytatni az eddigi munkáját. Teljesen élhető, fiatalos, dinamikusan fejlődő fővárost, mindnyájunk fővárosát fogja irányítani, ha a választók megbíznak benne – fogalmazott Kósa Lajos Tarlós István főpolgármesteri elképzeléseiről.

 

Arra a kérdésre, hogy az uniós pályázatokhoz szükséges önkormányzati önrész biztosítása az állam részéről, nem borítja-e a központi költségvetést, Kósa Lajos azt mondta, biztosan nem, számoltak ezzel a tétellel, a fejlesztési forrásokat szeretnék erre költeni.

 

Hozzátette: amennyivel nő a GDP, egy meghatározott szorzószám szerint, annyival nő a költségvetés bevétele az előző évihez képest. A kormányzat pedig megmondta, hogy ezen források 60 százalékát gazdaságfejlesztésre szeretnék fordítani.

 

Ez szolgálna annak alapjául, hogy az önkormányzatok önrész-támogatást kapjanak a központi költségvetésből, és ne kelljen újra eladósodniuk. Ezt a kasszát a kormányzat szeretné felülről nyitottan tartani, vagyis, ahogy folynak be a költségvetés esetleges plusz bevételei, úgy lehet gyorsítani az európai uniós fejlesztéseket – nyilatkozta a Fidesz ügyvezető alelnöke.

 

(hirado.hu - Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés