Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 109 vendég böngészi
Újpest kutyaügyben is a legjobbak között Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 29.

 

Ötödik alkalommal rendezte meg a belvárosi Szabadság téren piknikjét az EB OVO, a Felelősségteljes Kutyatartók Egyesülete.

 

A rendezvényre civil kutyás szervezetek, egyesületek, önkormányzatok is meghívót kaptak, hiszen idén először adták át az EB OVO Díjat azoknak, akik sokat tettek a felelős városi kutyatartás segítéséért, népszerűsítéséért, az állatvédelemért. A díjazottak közt Újpest Önkormányzata is szerepelt.

 

Wintermantel Zsolt és Pataki Gábor

 

Csonka Berta, az Egyesület elnöke az elismerő oklevelet és az üveg plakettet azzal adta át Wintermantel Zsolt polgármesternek, hogy ez a budapesti önkormányzat az egyetlen, amely többrétű kutyás stratégiát dolgozott ki és valósított meg. A díjat Wintermantel Zsolt Pataki Gáborral, az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat vezetőjével együtt vette át, mondván – Újpest ebben is elöl jár, hiszen a fővárosban itt alakult meg először járőrszolgálat, melyet az önkormányzat is támogat.

 

Újpest egyébként két EB OVO Díjat is elhozott, hiszen a Tükör Módszer kidolgozásáért, és a városi kutyavizsga előkészítéséért ebben a kitüntetésben részesült Korom Gábor, a Népszigeti Kutyaiskola vezetője is.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés