Névnap

Ma 2018. április 23., hétfő, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 63 vendég böngészi
Ennél a főváros jobbat és többet érdemel | +videó Nyomtatás E-mail
2014. szeptember 30.

 

Falus ebben a történetben a szánnivaló marionettfigura szerepét töltötte be, és valójában a háttérben Gyurcsány Ferenc politikája érvényesül – mondta Kósa Lajos.

 

Reméljük, hogy ezt komolyan gondolta a baloldal, mert viccnek nagyon durva - kommentálta a Fidesz ügyvezető alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján azt, hogy Falus Ferenc helyett Bokros Lajos lesz a baloldali kispártok főpolgármester-jelöltje.

 

Kósa Lajos hangsúlyozta, felháborító, amit a baloldal művel a nemzet fővárosával és az országgal. „Rendes csapatjáték esetén a komplett csapatot le kellene hozni komolytalan játékért a pályáról” – érzékeltette a helyzet tragikomikumát egy futball-hasonlattal.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

A kormánypárti politikus felidézte, hogy kezdve a vizesvödrös videótól, az elkészült beruházás befejezését követelő sajtótájékoztatón át, egészen a „lufiállításig” elképesztő volt Falus minden megmozdulása. Most közös megegyezéssel visszaléptették, ami azt jelenti, hogy két héttel a választások előtt nincs a fővárosban közös baloldali főpolgármester-jelölt – fűzte hozzá, megjegyezve, hogy ez már nem a baloldal leépülését jelzi, hanem ez a vég, csak az nem világos, hogy eközben miért kell a bolondját járatni a fővárosiakkal és az egész országgal. Leszögezte: ennél a főváros jobbat és többet érdemel.

 

Kósa Lajos kitért arra is, hogy a baloldal a kerületekben is a teljes ellehetetlenülés útját járja, és szavai szerint az is meghökkentő, hogy még ki mernek állni a sajtó elé.

 

Most már látszik, hogy Falus ebben a történetben a szánnivaló marionettfigura szerepét töltötte be, és valójában a háttérben Gyurcsány Ferenc politikája érvényesül – mutatott rá az alelnök. Ennek kapcsán kifejtette, nyilvánvaló, hogy ők dobták be Falus nevét, ők léptették vissza, és most ők próbálják a baloldalt Bokros Lajos mögé beállítani.

 

Azt még komoly tudományos bizottságok sem tudnák megválaszolni, hogy Bokrosban mi lenne a baloldali – utalt Kósa Lajos arra, hogy Bokros az ingatlanadó, a fizetős egészségügy és fizetős oktatás „hazai apostola”. Kérdésre válaszolva a baloldali kispártok legújabb jelöltjét úgy jellemezte: Bokros olyan, mint Bogoly Berti mindenízű drazséja a Harry Potterben. Kiveszi az ember, de még nem tudja, hogy éppen záptojásízű lesz, eperízű vagy büdössajt-ízű, majd csak akkor derül ki, hogyha megeszi.

 

Ez a kutyakomédia a főváros és a budapestiek semmibevétele, átverés, ami példátlan – fogalmazott, hozzátéve, hogy a „főpolgármester-jelölti castingból” már lehetett sejteni, hogy ez a történet ide torkollik.

 

Kósa Lajos végül arra hívta fel a figyelmet, hogy a fentiektől függetlenül a Fidesz-KDNP folytatja kampányát, igyekeznek eljutni minden választópolgárhoz. Egyúttal emlékeztetett, hogy a kormánypártok polgármesterjelöltjeire 1160 helyen szavazhatnak az emberek országszerte.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés