Névnap

Ma 2018. április 22., vasárnap, Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 90 vendég böngészi
Lehetőséget kaptunk a közjó szolgálatára | +videó Nyomtatás E-mail
2014. október 20.

 

Mutassuk meg, hogy egy nemzetközi közösség értékes tagjaként is lehetséges ápolni identitásunkat, és hűséges magyarként élni – fogalmazott Budapest főpolgármestere.

 

Három a magyar igazság, és mi három választást nyertünk meg ebben az évben; ami számomra külön öröm, hogy Budapesten is győzedelmeskedtünk, áprilisban, májusban és októberben is - írta levelében Tarlós István, melyet Szeneczey Balázs olvasott fel a Fidesz országos kampányértékelő rendezvényén.

 

Ennek a tartalomnak a lejátszásához Flash plug-in szükséges!

 

Budapest főpolgármestere hangsúlyozta, lehetőséget kaptak arra, hogy Magyarország kormányával együttműködésben szolgálják a közjót, építgessék a vidéket és Budapestet egyaránt, és alakítsák a jövőt.

 

Ennek kapcsán reményét fejezte ki, hogy egyszer eljön az ideje annak is, hogy a politikai ellenfeleik is belátják, egy nemzeti minimum alapján és erejéig érdemes együttműködni. Mutassuk meg, hogy egy nemzetközi közösség értékes tagjaként is lehetséges ápolni identitásunkat, és hűséges magyarként élni! Mutassuk meg, hogy kell és lehet saját értékeinket, hagyományainkat, szokásainkat őriznünk! – fogalmazott a politikus.

 

Hozzátette: „bizonyítsuk be, hogy igenis akarunk, és képesek vagyunk minden polgárunkért dolgozni, barátainkért és a másképp érzőkért egyaránt.”

 

Tarlós István gratulált minden megválasztott polgármesternek és képviselőnek, köszönetet mondott a kormánynak és a szimpatizánsoknak, akik segítették a kampányt. Köszönet illeti a ránk szavazókat a bizalomért, és részünkről bizalmat élveznek azok is, akik nem szavaztak ránk – jelentette ki a főpolgármester.

 

(Fidesz.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés