Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 103 vendég böngészi
Találkozzunk többször az Újpesti Karácsonyi Vásárban! Nyomtatás E-mail
2014. december 06.

 

Ünnepi időtöltés vasárnapra Újpest Önkormányzata a Találkozzunk többször! programsorozat jegyében advent idején minden nap a vásárváros kínálta portékákkal, finom ételekkel és forró italokkal, a hétvégén pedig térítésmentes programokkal, koncertekkel, közös adventi gyertyagyújtásra, gyermekprogramokra várja Önt, családját, barátait.

 

Közkívánatra idén újra műjégpálya nyílt a városháza mellett. Az Újpesti Karácsonyi Vásár mellett az ünnepre való feltöltődést további programok segítik a Szent István téren kívül is, vasárnap például jótékonysági hangversennyel is megszólítja az újpestieket a Baptista Harangzenekar. Összefoglalónkban a vasárnapi eseményekre hívjuk fel figyelmüket

 

Díszítsük együtt ÚPEST-et!

 

Közös díszítésre hívja az önkormányzat az újpestieket. December 24-ig várják az otthon készített díszeket a városháza mellett található ÚJPEST betűkre.

 

A Cseriti a vásárban

 

A délelőtt és a délután vasárnap is kiváló alkalmat ad a vásárvárosban kínált ajándéktárgyak, portékák megtekintésére és a vásárlásra. Forró italok és ételek gondoskodnak a jó hangulatról.

Az Újpesti Cseriti adományozó házában továbbra is várják a használt, ám jó állapotú játékokat, hogy minél több kisgyermeknek legyen szép karácsonya az adakozó újpestiek és az önkormányzat jótékonysági szervezete által.

 

Közös programok

 

Az Újpesti Karácsonyi Vásárban kora délutántól népesül be a nagyszínpad környéke, Palya Bea gyermekkoncertjére. Este a Mystery Gang koncertezik.

 

A Szent István téren 16 órától szabadtéri gyermekfoglalkoztató, karácsonyi pecsétműhely, krampuszteke, karácsonyfa-díszítő köti le az aprónépet.

 

A Városháza díszterme is ünnepi koncert helyszíne, 18 óra 30 perctől a Daniel Speer Brass koncertjére várják a nagyérdeműt.

 

Az Újpesti karácsonyi vásár programjai térítésmentesen vehetők igénybe.

 

Az Újpesti Karácsonyi Vásár vasárnapi programjai:

 

December 7., vasárnap

Szent István tér, nagyszínpad

15.00 Palya Bea-gyerekkoncert

19.30 Mystery Gang

 

Szent István tér

16.00–18.00 Szabadtéri gyermekfoglalkoztató: karácsonyi pecsétműhely, krampuszteke, karácsonyfa-díszítő

 

Városháza, díszterem

18.30 Daniel Speer Brass ünnepi koncertje

 

Az Újpesti Karácsonyi Vásár részletes programja: www.ujpest.hu/karacsonyivasar

 

Adventi vásár és programsorozat vasárnap, Káposztásmegyeren

 

Helyszín: Homoktövis Általános Iskola (1048 Budapest, Homoktövis utca 100.). Szervezők: a Káposztási Családok Egyesülete, a Közös Sport Egyesület, az Újpesti Kulturális Központ – Megyeri Klub és a Homoktövis Általános Iskola. Támogató: Újpest Önkormányzata.

 

Adventi vásár az iskola előtt: 10.00-től 20.00-óráig; december 7-én 10.00-től 18.00-óráig.

 

Részletes program

December 7.

  • 9.00–13.00: Jótékonysági és családi fotózás. Helyszín az iskola galériaterme.
  • 10.00–13.00: Mézeskalács-díszítés, kézműveskedés. Helyszín az iskola aulája.
  • 15.45: Mikulás-sorsolás a vásárok felajánlásaiból. Helyszín az iskola aulája.
  • 16.00: Könyvbemutató. Hétvári Andrea költő-meseíró Csiperi és Susulyka című mesekönyvének bemutatója zenés vetítéssel egybekötve.

 

A Baptista Harangzenekar jótékonysági hangversenye

 

Jótékonysági hangversenyre hívja az érdeklődőket az Újpesti Baptista Harangzenekar december 7-én 17 órára. A helyszín az Újpesti Baptista Imaház, IV., Kassai utca. 26. Igehirdető: dr. László Imre, Kárpátalján élő baptista lelkész. A hangverseny támogatói a kárpátaljai magyarok megsegítésére adhatnak adományokat. A hangversenyt követően Lantos György festőművész Istenes énekek című kiállításának képeit lehet megtekinteni.

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés