Névnap

Ma 2018. április 21., szombat, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Eseménynaptár

A naptárban fehér keretben szereplő napok jelölik az eseményeket
április
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Hírlevél

Oldal ajánlás

Újpest Kártya

Újpest Kártya

Ismerje meg!

Széll Kálmán Terv: intézkedések az államadósság csökkentésére

Ki olvas minket?

Oldalainkat 105 vendég böngészi
Megújult a Pozsonyi úti rendelő Nyomtatás E-mail
2015. január 15.

 

Az utolsó simításokat végzik a teljesen megújult Pozsonyi úti rendelőben. A szeptemberben indult munkálatok során kívül-belül új arculatot kapott az épület.

 

Ha az elmúlt négy év eredményeire visszatekintünk, akkor azt gondolom, jelentős fejlődésen ment át Újpest egészségügye - mondja Nagy István alpolgármester. Elsősorban a szakrendelő átvétele és renoválása volt nagy feladat. A ciklus második felében pedig az összes körzeti orvosi gyermek- és felnőtt rendelőt felújítottuk.

 

Az alpolgármester elmondta, az önkormányzat összességében 512 millió forintot költött a tizenhat háziorvosi rendelő rekonstrukciójára. A teljes költség egyharmadát fordították a Pozsonyi úti rendelőre

 

 

A munkálatokról Renge Zsoltot, a terület önkormányzati képviselőjét is megkérdeztük.

 

A rendelő emeletes, így a legfontosabb az akadálymentesítés volt. Továbbá elvégezték az épület tető-, hő- és vízszigetelését, új gépészeti és elektromos rendszert alakítottak ki. Minden helyiséget klimatizáltak és a fűtőtesteket is kicserélték. A váróban új padokat, a gyermekrészlegen pedig új pelenkázókat helyeztek el – tudtuk meg a képviselőtől.

 

Ezen a héten ugyan még csak fél gőzzel folyt a rendelés, de az első páciensek véleménye biztató: tágasabb, világosabb, több a levegő – mondta Kovács Györgyné, Irma néni.

 

Mostantól a Berda József utcai rendelőben dolgozó háziorvosok is a Pozsonyi utcai rendelőben fogadják pácienseiket. A Berda utcai épületben a védőnői szolgálatok kapnak otthont.

 

(ujpest.hu)

 

Szóljon hozzá!

A hozzászólásokat moderáljuk ezért kis késéssel jelennek meg az oldalon. Kérjük, kerülje a másokat sértő, személyeskedő, bántó, trágár stílusú kommentelést! Hozzászólása elküldése előtt ne felejtse el beírni az ellenőrző kódot. Amennyiben nem olvasható kódsort kapott, a frissítés feliratra kattintva kérhet új kódot.


Biztonsági kód
Frissítés